Router Archer AX10 s Wi-Fi 6 přináší vyšší rychlost a větší kapacitu

Router umožňuje využívat výhody širokopásmové rychlosti až do 1 Gb/s / TP-Link
Nový router Archer AX10 s Wi-Fi 6 přináší vyšší rychlost, větší kapacitu a snížené přetížení sítě. Díky novému standardu umožňuje připojeným zařízením bezdrátově komunikovat na gigabitové úrovni.

Živé přenosy videa ve 8K/4K, online hraní ve 4K rozlišení, videochat ve vysokém rozlišení, nebo nepřerušované zálohování gigabajtů videí a fotografií na domácí NAS je několik možností, které Wi-Fi 6 router od TP-Linku přináší.

Přítomnost čtyř externích antén napovídá, že router je vybaven technologií MU-MIMO pro současné připojení mnoha zařízení, a pro optimalizaci využití přenosového pásma je zde OFDMA. V kombinaci s Beamforming úpravou signálu pak vytváří spolehlivý Wi-Fi signál v celé domácnosti, a poskytuje tak stabilní připojení pro každé zařízení.

Aby router Archer AX10 poskytoval okamžitou reakci na veškeré síťové požadavky, je vybaven tříjádrovým procesorem s frekvencí 1,5 GHz, který zajišťuje zpracování vysokého objemu přenášených dat, a minimalizuje tak veškeré prodlevy v síti. Výsledek je pak prostý, po spuštění přehrávání online videa v prohlížeči dostanete okamžitou odezvu a video se spustí i ve 4K rozlišení. Při živém online video chatování, pak získáte vyšší kvalitu přenášeného obrazu.

Router Archer AX10 umožňuje plně využívat výhody širokopásmové rychlosti až do 1 Gb/s prostřednictvím celkem pěti gigabitových portů. Připojená zařízení přes ethernetový kabel budou komunikovat bez limitu a jediného zadrhnutí. Sdílené filmy na lokální síti tak budou dostupné pro veškerá zařízení v nejvyšší kvalitě a pro všechny najednou.

Bezdrátový přenos v 5GHz pásmu dosahuje rychlosti až 1,2 Gb/s a v 2,4GHz pásmu je doplněn dalšími 300 Mb/s. Přehrávání online obsahu pak bude limitováno jen a pouze rychlostí vašeho poskytovatele internetu.  

Mohlo by vás zajímat

Reklama