Nová herní myš s tichým chodem a dynamickou změnou DPI

 
Další 2 fotografie v galerii
Herní vzhled myši Xenon 220 je podpořen RGB podsvícením s efektem PRISMO / Genesis
Na tuzemském trhu se objevila v prodeji nová herní myš Genesis Xenon 220, jež je vybavena tichými spínači, které redukují úroveň hluku při hraní na minimum a umožní hráčům svádět počítačové bitvy dlouho do noci, aniž by rušili okolí.

Model Genesis Xenon 220 je vybaven optickým snímačem s maximálním rozlišením až 6 400 DPI. Citlivost je možné dynamicky měnit v šesti úrovních díky tlačítku, které je umístěno pod rolovacím tlačítkem.

Změna DPI je indikována příslušnou barvou a hráč tak ihned vidí, jaká úroveň citlivosti byla aktivována. Přesnost myši je podpořena vysoce kvalitními teflonovými kluznými podložkami, které umožní rychlý a plynulý pohyb po odlišných typech povrchu a po různých podložkách pod myš.

Herní vzhled myši Genesis Xenon 220 je podpořen RGB podsvícením s efektem PRISMO, který dokonale ladí s designem myši. Navíc je pomocí tlačítka na zadní části myši možné podsvícení kdykoli změnit.

Každý hráč bez ohledu na svoje dovednosti občas potřebuje pomoc. Díky intuitivnímu software je možné uložit makra a profily pro pozdější použití. Myš má sedm programovatelných tlačítek, které umožňují individualizované nastavení. Díky vestavěné paměti si myš pamatuje všechna nastavení i po připojení k jinému počítači.

Hybridní herní myš Genesis Xenon 220 je již na tuzemském trhu v prodeji, a to za doporučenou cenu od 398 Kč. 

Mohlo by vás zajímat

Reklama