Bezdrátová myš Siskin se šesti tlačítky má díky speciálním spínačům zcela tichý provoz

 
Další 1 fotografie v galerii
Myš se připojuje k počítači pomocí Nano USB modulu / Natec
Nová myš Natec Siskin je vybavena šesti tlačítky, přičemž její ergonomický tvar poskytuje dostatečné pohodlí při používání. Díky tichým spínačům je navíc možné myš používat i dlouho do noci bez rušení okolí.

Optický senzor tohoto modelu přesně kontroluje pohyby myši po různých podkladech. Nastavení citlivosti je možné ve třech úrovních 800/1600/2400 DPI.

Jednotlivé úrovně je možné snadno změnit pomocí DPI tlačítka, které je na vrchu myši. Automatické uspání v nečinnosti šetří energii a prodlužuje životnost baterií.

Bezdrátové připojení myši Natec Siskin řeší nepříjemné motání kabelů u drátově připojených myší. Myš se připojuje k počítači pomocí Nano USB modulu, který zajistí stabilní připojení bez rušení až do vzdálenosti 10 metrů. Díky funkci Plug&Play je myš ihned připravena k používání. Systém si automaticky naistaluje potřebné ovladače.

Profilovaný tvar myši usnadní každé ruce perfektní a pohodlný úchop, který umožní používat tuto myš po mnoho hodin bez únavy. Pogumovaný povrch včetně rolovacího tlačítka brání nechtěnému proklouznutí.

Navíc má myš vyčleněný prostor pro uložení NANO modulu pro bezdrátové připojení, což usnadňuje přenášení myši na jiné pracoviště. Myš Natec Siskin je tak ideálním řešením pro všechny, kdo často cestují a používají počítač na různých místech. Myš Siskin je již na tuzemském trhu v prodeji, a to ve dvou barevných provedeních (černo-šedém a modrém) za 239 Kč.

Mohlo by vás zajímat

Reklama