Lehký odolný notebook s 13,3palcovým displejem a s portem USB Type-C

Konektivitu zajišťuje flexibilní port USB Type-C / Dynabook
Notebook Tecra A30-G s procesory Intel Core 10. generace je určen pro využití ve středních a velkých společnostech a v sektoru vzdělávání a veřejné správy.

Model A30-G má kompaktní provedení s tenkým šasi a hmotností pouhých 1,2 kilogramu. Antireflexní 13,3” displej s vysokým jasem a možností nízkoenergetického Full HD zobrazení zajišťuje dobrou čitelnost obrazovky i za zhoršených světelných podmínek.

Pro řadu uživatelů bude důležitá výdrž na baterii po dobu až 15 hodin, přesné ovládání pomocí dotykového panelu Precision Touch Pad a rychlé spuštění operačního systému.

Notebook A30-G má integrovány prostředky pro zabezpečení uložených firemních dat a umožňuje správu zabezpečení na všech úrovních. Základním bezpečnostním prvkem je speciální systém BIOS společnosti Dynabook, který byl navržen tak, aby chránil přístroj před vnějšími kybernetickými útoky.

Ten doplňuje Trusted Platform Module (TPM) umožňující mimo jiné konfiguraci využití portů dle bezpečnostních kritérií společnosti, a také široké možnosti autentizačních funkcí. Systém BIOS i přístup k datům uloženým na SSD disku může být zabezpečen biometrickým ověřením uživatele a zamezení neoprávněného přístupu posiluje dále volitelná čipová karta a dvouúrovňová autentizace s využitím Windows Hello, IR kamery a čtečky otisků prstů.

Konektivitu zajišťuje flexibilní port USB Type-C a připojení k televizoru, monitoru nebo projektoru usnadňuje integrované HDMI rozhraní spolu s volitelnou hardwarovou redukcí USB-C na VGA. V případě potřeby připojení většího množství periferních zařízení je k dispozici také volitelná dokovací stanice USB-C.

Rychlé připojení k internetu a podnikové síti zajišťuje Gigabit LAN port v kombinaci s bezdrátovým síťovým adaptérem Intel Wi-Fi 6 AX200, který minimalizuje riziko výpadků připojení.

Mohlo by vás zajímat

Reklama