Velmi lehká herní myš Shotgun s citlivostí až 6400 DPI

Díky děrování se hráčova ruka nebude potit, a myš tak nebude nikterak klouzat / YENKEE
Herní myš Shotgun vyniká nízkou hmotností pouhých 75 gramů, za níž vděčí perforované konstrukci. Po technické stránce nabídne myš senzor IC 6651 s citlivostí až 6400 DPI a spínače Huano.

Hmotnost JE u herní myši důležitým aspektem, který může ovlivnit nejenom pohodlí při práci, ale i např. přesnost v kompetitivních hrách či rychlost reakcí.

„S rostoucí popularitou esportu, ale i běžného online gamingu, je stále důležitější věnovat dostatečnou pozornost výběru příslušenství. S myší Shotgun se snažíme zaujmout zastánce ultralehkých myší, kterých na trhu moc není,“ upřesňuje celou situaci Goran Setler z YENKEE.

Právě nová herní myš YENKEE Shotgun vyniká svou lehkostí, která činí pouhých 75 gramů, která je zapříčiněna ultralehkou perforovanou konstrukcí. Ta navíc myši propůjčuje ideální vlastnost na dlouhé herní maratony. Vlivem děrování je zabezpečeno, že se hráčova ruka nebude potit, a myš tak nebude nikterak klouzat. 

Po hardwarové stránce spoléhá Shotgun senzor IC 6651, který disponuje nastavitelnou maximální citlivostí 6400 DPI. Ta je navíc podpořena rychlou odezvou o hodnotě 1000 Hz. Výčet technických vlastností zakončují spolehlivé spínače Huano s vysokou životností. Myš je dále možné nastavit podle představ hráče. Umožňuje upravit nejenom hodnotu DPI, ale i makra a programovatelná tlačítka.

Myš YENKEE Shotgun ukrývá ve svém těle RGB podsvícení, které lze upravit v přiloženém softwaru v češtině. „Trend RGB podsvícení je již zřejmý snad u všech typů příslušenství. U myši Shotgun je tomu zrovna tak. Krom již zmíněného nastavení, lze také osvětlení zcela vypnout,“ dodává Setler. Myš je dodávána ve dvou barevných variantách, a to v bílé a černé.

Mohlo by vás zajímat

Reklama