Nové kompaktní PC Allen-Bradley a tencí klienti šetří náklady a prostor

Oba produkty pracují se softwarem ThinManager / Rockwell Automation
Rockwell Automation oznámil dostupnost nových boxových PC Allen-Bradley VersaView 6300 a tenkých klientů, které dodávají výpočetní výkon v kompaktních, odolných a cenově dostupných balíčcích.

Boxové PC VersaView 6300 i tencí klienti se vejdou do dlaně, což z nich dělá dosud nejmenší průmyslové počítače od společnosti Rockwell Automation. Kompaktní design může uživatelům pomoci lépe využít cenný prostor na panelu a snížit náklady.

Uvedené produkty jsou navrženy i s ohledem na to, aby vydržely tvrdé průmyslové prostředí. Mají zabudovaný chladič, mohou pracovat při provozních teplotách od 0 °C do 50 °C a obsahují ochranu proti nárazům a vibracím. Jsou designovány tak, aby měly kvůli vyšší spolehlivosti málo přípojek a žádné pohyblivé části.

„Tyto nové boxové PC a tencí klienti jsou prvními produkty z rodiny průmyslových počítačů Allen-Bradley VersaView 6300 a zúročují design i technologii z naší akvizice společnosti ASEM ze začátku tohoto roku,“ řekl Dan DeYoung, obchodní ředitel divize hardwaru, Rockwell Automation. „design řady VersaView 6300 přináší velmi vysokou trvanlivost v průmyslovém prostředí na dostupné, flexibilní platformě,“ dodal DeYoung. 

Oba produkty pracují se softwarem ThinManager od Rockwell Automation, který umožňuje centralizovanou a bezpečnou správu aplikací.

Tencí klienti jsou připraveni k použití s ThinManagerem. A boxové PC jsou s ThinManagerem kompatibilní, což znamená, že mohou běžet na operačním systému Windows 10 IoT nebo přepínat na běh v prostředí ThinManageru, čímž se stávají tenkými klienty.

Mohlo by vás zajímat

Reklama