První 4G LTE modem s třípásmovou bezdrátovou mesh technologií

Součástí routeru je také pokročilá rodičovská kontrola Circle / NETGEAR
Nový 4G LTE Wi-Fi router Orbi LBR20 kombinuje funkce 4G LTE modemu a třípásmového bezdrátového mesh systému Orbi, nabízí tak rychlé a spolehlivé Wi-Fi připojení napříč celou domácností v dosahu vybrané LTE sítě.

Nový 4G LTE Wi-Fi router Orbi LBR20 je praktickým řešením pro všechny uživatele, kteří se potýkají s omezeným nebo nulovým přístupem k tradičnímu širokopásmovému kabelovému připojení, případně bývají připojeni pouze po omezenou dobu.

Zařízení nabízí propojení mobilního 4G LTE připojení kategorie Cat18 o maximální rychlosti přenosu dat 1,2 Gb/s s třípásmovou Wi-Fi AC2200 mesh technologií Orbi s podporou MU-MIMO a beamforming. Široké pokrytí v rozsahu až 186 m2 zajišťují vestavěné antény s výkonnými zesilovači.

Toto pokrytí lze dále flexibilně navyšovat pomocí vybraných satelitů Orbi Wi-Fi 5, s nimiž router vytváří mesh systém. Součástí zařízení je také dvojice gigabitových ethernetových portů (1x WLAN/LAN a 1x LAN).

Snadné nastavení a správu 4G LTE Wi-Fi routeru Orbi LBR20 zajišťuje mobilní aplikace NETGEAR Orbi. Jejím prostřednictvím uživatel získává přehled o stavu jeho domácí sítě a připojených zařízení s možností jejich vzdálené správy, včetně vytvoření sítě pro hosty a testu rychlosti připojení. Zařízení lze ovládat také hlasem, a to pomocí služeb Amazon Alexa a Google Assistant.

Vysokou ochranu sítě i veškerých zařízení k ní připojených poskytuje pokročilé zabezpečení Armor, které je aktivně chrání před kybernetickými hrozbami, jako jsou ransomware, malware, botnety a další.

Služba aktivně blokuje známé škodlivé stránky a aplikace a zároveň vždy okamžitě zašle upozorní v případě, kdy některý z uživatelů navštíví webové stránky pokoušející se infikovat zařízení či ukrást osobní údaje. Armor je dostupný první měsíc zdarma, následně je potřeba zakoupit roční předplatné ve výši 1 612 korun. Součástí routeru je také pokročilá rodičovská kontrola Circle. 4G LTE Wi-Fi router Orbi LBR20 je již v prodeji za 11 940 korun.

Mohlo by vás zajímat

Reklama