Odolné SSD disky s vysokým výkonem od Western Digital

Nové externí disky využívají technologii NVMe / Western Digital
Nové disky nabízejí až dvojnásobnou rychlost ve srovnání s předchozí generací a díky originálnímu řešení zrychlují práci a usnadňují přesun digitálního obsahu.

Dva nové externí disky SSD řady SanDisk nabízejí téměř dvojnásobné přenosové rychlosti oproti předchozí generaci. Externí SSD disky SanDisk Extreme a SanDisk Extreme PRO jsou navrženy na míru tak, aby držely krok s aktuálními požadavky na digitální obsah ve vysokém rozlišení.

Profesionální fotografové, filmaři a počítačoví nadšenci zachycují a uchovávají ty nejlepší okamžiky dne a potřebují spolehlivé řešení, které poskytne vysoký výkon a rychlost, kdekoli je třeba. 

Nové externí disky využívají technologii NVMe, jsou dodávány v kapacitách až 2 TB a jsou ideálním nástrojem pro vytváření obsahu nebo pro snadné uchování a přenos záznamu v kvalitě 4K nebo 8K.

SanDisk Extreme PRO používá celokovové hliníkové šasi pro zajištění náročného provozu bez přehřívání a odolný silikonový rám, který odolá náročným podmínkám. Disky navíc pomáhají uchovat digitální obsah v bezpečí díky ohraně heslem a upgradu na 256bitové hardwarové AES šifrování.

Disk je připraven vyrazit na cesty, uživatelé mohou využít praktické očko pro karabinu a disk připevnit k batohu, brašně nebo pásku pro dodatečné zajištění a další klid na duši. Nové disky jsou kompatibilní s platformou Mac i PC. Navíc disky pro přenos dat na počítač nebo notebook umožňují snadno a rychle zálohovat obsah z mobilních zařízení díky kompatibilitě s širokou řadou mobilních telefonů s USB Type-C.

Mohlo by vás zajímat

Reklama