Upgrade stolního počítače na nejrychlejší Wi-Fi 6 je snadný

Adaptér disponuje také dvojicí externích antén / TP-Link
Nový AX3000 PCIe adaptér Archer TX50E dokáže schopnosti běžného stolního počítače rozšířit o bezdrátové připojení s podporou nejnovějšího standardu Wi-Fi 6 (802.11ax)

PCIe adaptér TP-Link Archer TX50E s sebou přináší vysokou rychlost bezdrátového připojení, a to konkrétně do rychlosti až 2 402 Mb/s ve frekvenčním pásmu 5 GHz a 574 Mb/s v pásmu 2,4 GHz.

Uživatelský zážitek umocňuje také o 75 procent nižší latence (odezva), díky které si na svém stolním PC užijete on-line hraní, plynulé videokonference nebo streamování videa bez kompromisů.

Adaptér disponuje také dvojicí externích antén s vysokým ziskem, které umožňují snadnější připojení i z okrajových částí domácnosti a také vyšší stabilitu. Výsledkem je vyšší pokrytí v rámci vašeho domova. Lepší úroveň pokrytí můžete využít také u technologie Bluetooth 5.0, která dosahuje až čtyřnásobné úrovně pokrytí oproti předchozímu standardu Bluetooth 4.2.

V případě PCIe adaptéru TP-Link Archer TX50E je třeba zmínit speciální pozlacený chladič, který počítá s vyšší teplotou skříně počítače, a pomáhá tak zvyšovat stabilitu a spolehlivost i v tomto horkém prostředí.

Výrobce zároveň myslel na zabezpečení, a to formou šifrování WPA3, které poskytuje zvýšenou ochranu bezdrátové komunikace a zabezpečení osobních hesel. V neposlední řadě pak oceníte i zpětnou kompatibilitu s plnou podporou dřívějších standardů 802.11ac/a/b/g/n pro připojení ke starším routerům.

Mohlo by vás zajímat

Reklama