Switch Smart Edge PoE QGD-1602P s konektivitou 2,5GbE a 10GbE pro přístupové body Wi-Fi 6 a routery

Model je vybaven dvěma 2,5palcovými diskovými pozicemi SATA a používá vícejádrové procesory Intel Atom 2,2GHz / QNAP
Nový switch druhé generace Guardian PoE – QGD-1602P s více multigigabitovými porty 2,5GbE, optickými porty 10GbE a až 90W výkonem PoE umožňuje vybudovat vysokorychlostní a výkonnou síťovou infrastrukturu PoE pro přístupové body Wi-Fi 6 a routery.

Model QGD-1602P je vybaven dvěma 2,5″ diskovými pozicemi SATA, používá vícejádrové procesory Intel Atom 2,2GHz, podporuje operační systém QTS společnosti QNAP a může nativně hostovat virtuální počítače (VM).

Nabízí tak univerzální řešení zavedení sítě pro chytré hotely, kanceláře a maloobchody. Díky Intel QuickAssist Technology (QAT) QGD-1602P zvládá virtualizaci edge computing, a s pomocí řešení QuWAN SD-WAN od společnosti QNAP, lze QGD-1602P připojit ke spolehlivé infrastruktuře VPN s dalšími zařízeními QNAP pro urychlení síťového přenosu mezi pracovišti a zvýšení efektivity cloud-centrické správy.

QGD-1602P nabízí QNAP Switch System (QSS) a operační systém QTS. Je vybaven 4-portovým 90W 2,5GbE PoE, 4-portovým 30W 2,5GbE PoE a 8-portovým 30W Gigabit PoE – dodávající až 380 W celkového výkonu pro různá vysoce výkonná zařízení (PD) při současném splnění normy IEEE 802.3bt PoE++. Dva porty 10GbE SFP+, dva 5GbE a dva hostitelské porty Gigabit slouží jako uplinkové porty k jádrovým sítím a poskytují také připojení k zařízením LAN a počítačům.

QGD-1602P poskytuje flexibilní a zabezpečená rozhraní pro správu pomocí QSS nebo uživatelsky přívětivého webového GUI (QuNetSwitch) pro ovládání funkcí správy vrstvy 2. Se síťovým virtuálním switchem může QTS přímo přistupovat k datům zpracovávaným v QSS (prostřednictvím interní šířky pásma 20GbE) a řídit je a zvyšovat tak výpočetní výkon mezi koncovými zařízeními a hostiteli.

Novinka QGD-1602P a další řešení QNAP nyní podporují QuWAN – řešení SD-WAN od společnosti QNAP – které poskytuje úplnou topologii IPsec VPN mezi zařízeními QNAP na různých místech pro splnění podnikových potřeb v oblasti videí, VoIP, systémových dat ERP a archivace. 

Mohlo by vás zajímat

Reklama