Závodní volant Seaborg 400 pro náročné pařmeny má 15 tlačítek řízení

Volant má tři módy citlivosti / Genesis
Genesis Seaborg 400 je závodní volant, který disponuje otáčkami v rozmezí 270/900 stupňů, programovatelnými tlačítky a celkem třemi módy citlivosti volantu.

Nový volant Seaborg 400 je určený pro skutečně náročné hráče. Sada obsahuje 10 palcový rám volantu s tlačítky řízení. Celkem je jich 15 a většina je programovatelná.

Za koženým okrajem se nachází křídla převodovky, podobně, jak je tomu u závodních aut. Rozsah otáček je, jak jsme již uvedli, 270/900 stupňů a v tomto rozmezí lze volant také nastavit. Volant má tři módy citlivosti.

Dvojité vibrace zaručují realistický zážitek a zpětnou vazbu volantu. Dále je vybaven přísavkami a dvojitým nástavcem.

Náleží k němu také set kovových pedálů, což poskytuje realistický zážitek a prodlužuje jejich životnost. Pro snadné použití je tělo volantu vybaveno konektorem mini-jack audio 3,5mm.

Volant Genesis Seaborg 400 lze propojit s ostatními zařízeními kabelem o délce 2 metry. Seznam kompatibilních platforem zahrnuje tyto počítače i konzole: Sony PlayStation 3 a 4, Microsoft Xbox One a 360, Nintendo Switch. Volant Genesis Seaborg 400 je již v České republice v prodeji, a to za 3.199 Kč.   

 

Mohlo by vás zajímat

Reklama