V Česku se začínají prodávat monitory značky Huawei. Nabídnou obraz ve full HD za dostupnou cenu

 
Další 1 fotografie v galerii
Použitý 23,8palcový panel je typu IPS a má rozlišení 1920 x 1080 pixelů / Huawei
Nový počítačový monitor Huawei AD80 má matný displej s úhlopříčkou 23,8 palců a full HD rozlišením. Zaujme také elegantním provedením a zejména širokými pozorovacími úhly.

Model Huawei AD80 je první počítačový monitor z dílny této známé čínské telekomunikační a hardwarové společnosti, který přichází i na český trh. Na první pohled zaujme minimalistickým designem a kvalitním dílenským provedením. Díky takřka bezrámečkovému provedení, kdy boční hrany nejsou širší než 5,72 milimetrů, může displej zabírat celých 90 % plochy těla monitoru. 

Použitý 23,8palcový panel je typu IPS, má rozlišení 1920 x 1080 pixelů (Full HD) a tedy i poměr stran 16:9. Poskytuje jas až 250 nitů, kontrast 1000:1 a díky matnému provedení je velmi dobře čitelný i na slunci.

Integrovaná technologie navíc umožnila poskytnout i velmi dobrý sledovací úhel 178 stupňů. To zjednodušeně řečeno znamená, že ať se na monitor podíváte z jakéhokoliv úhlu, vždy uvidíte dostatečně kvalitní obraz. 

Tenká kovová noha a bytelný podstavec zaručují jednoduchou a spolehlivou manipulaci s monitorem, který lze dle potřeby i naklápět v rozmezí 5° až 22°.

Hmotnost celku čítající 4 kg zase zajistí, že se monitor nebude po stole hýbat ani při neopatrné manipulaci s propojovacími kabely. Kromě HDMI portu nabízí monitor pro majitele starších počítačů i možnost připojení přes VGA. 

Veškerá potřebná nastavení je možné pohodlně ovládat skrze snadno nahmatatelná mechanická tlačítka na spodní hraně přístroje. Samozřejmostí je VESA standard (100 x 100 mm) pro případné připevnění monitoru na externí držák. Monitor Huawei AD80 bude v prodeji od 15. dubna 2021, a to za 3.199 Kč.

Mohlo by vás zajímat

Reklama