Stylový mobilní počítač Galaxy Book disponuje procesorem Intel Core 11. generace

Povrchová úprava je k dispozici ve dvou barevných variantách, modré a stříbrné / Samsung
Nový výkonný mobilní počítač Galaxy Book v tenkém provedení vybavil Samsung nejnovějšími technologiemi. Základem hardwarové výbavy je výkonný procesor Intel Core 11. generace, díky němuž model poskytne dostatečnou rychlost.

Samsung Galaxy Book je vybaven procesorem Intel Core 11. generace s grafikou Intel Iris Xe, což dohromady znamená na svojí kategorii výjimečnou rychlost a grafické schopnosti, ať už přístroj používáte k hraní her, k úpravě fotografií a videí nebo k jiným činnostem.

Za zmínku stojí i 2 porty USB-C, 2 porty USB 3.2, 1x HDMI, 1x Micro SD, 1x HP a bezpečnostní port. Přístroj je tenoučký (15,4 milimetrů) a lehký (1,59 kilogramu), což je u mobilního zařízení důležité. Zároveň mu ovšem hliníkové tělo dodává značnou odolnost.

Povrchová úprava je k dispozici ve dvou barevných variantách, modré (Mystic Blue) a stříbrné (Mystic Silver). Displej má tenký rámeček (jen 5,4 mm), což oceníte při hraní, sledování filmů i brouzdání internetem. 

V poslední době se stírají hranice mezi domovem, kanceláří a pobytem venku – pracovat se dá všude. To klade velké nároky na pracovní nástroje – počítač potřebuje kvalitní kameru a rychlé připojení kvůli videokonferencím a také pořádně silnou baterii.

Samsung Galaxy Book nabízí kapacitu 54 Wh, takže mu šťáva nedojde opravdu dlouho – a když se tak stane, je k dispozici dobíjecí adaptér s 65 W pro USB-C. Tím lze ostatně dobíjet celý ekosystém Galaxy. Při videokonferencích vás partneři dobře uslyší díky technologii Intelligent Noise Cancelling, která eliminuje ruchy z mikrofonu.

Mohlo by vás zajímat

Reklama