Výkonný flash disk DataTraveler Max s nejnovějším rozhraním USB 3.2 Gen 2 Type-C

Konektor je chráněn speciálním rýhovaným krytem a dá se snadno vysunout jediným pohybem / Kingston Digital
Společnost Kingston Digital uvádí tento týden na světový trh z několika hledisek přelomový flash disk DataTraveler Max USB 3.2 Gen 2. Novinka zaujme zejména rychlostí zápisu i čtení dat.

Nový DataTraveler Max je výkonný USB disk s konektorem USB-C a podporou nejnovějšího standardu USB 3.2 Gen 2. DataTraveler Max (DT Max) nabízí podle údajů výrobce rekordní rychlosti až 1 000 MB/s při čtení a 900 MB/s při zápisu a je tak jedním z nejrychlejších USB disků na trhu.

DT Max je navržen tak, aby se dal snadno přenášet a používat. Konektor je chráněn speciálním rýhovaným krytem a dá se snadno vysunout jediným pohybem.

Díky špičkové rychlosti a ohromné kapacitě disku až 1 TB můžete pohodlně ukládat a přenášet velké digitální soubory, jako jsou fotografie s vysokým rozlišením, 4K/8K videa nebo velmi kvalitní hudební nahrávky.

Užitečným doplňkem je i poutko pro uchycení do kroužku na klíče a LED indikátoru stavu. To vše dělá z disku ideální úložiště dat pro uživatele na cestách. Novinka má rozměry 82,17 × 22,00 × 9,02 milimetrů při hmotnosti 12 gramů.

DataTraveler Max je k dispozici v kapacitách 256 GB až 1 TB a vztahuje se na něj pětiletá záruka s bezplatnou technickou podporou. 

Zdroj: Kingston Digital

Mohlo by vás zajímat

Reklama