Nový kapesní přenosný SSD disk XS2000 s rychlým rozhraním USB 3.2

Disk se připojuje přes rozhraní USB Type-C / Kingston Digital
Kingston Digital zahájil v tomto týdnu dodávku kapesního přenosného SSD disku XS2000 na tuzemský trh. Model využívá rychlost rozhraní USB 3.2 Gen 2×2 a svými parametry představuje novou generaci kompaktních externích disků na cesty.

Model XS2000 podporuje rychlosti až 2 000 MB/s, aby mohli uživatelé produktivněji pracovat bez čekání na přenos dat.

Nabízí tedy vysoký výkon a kapacity až 2 TB pro přenášení a editaci obrázků ve vysokém rozlišení, 8K videí a velkých dokumentů. Disk se připojuje přes rozhraní USB Type-C, což umožňuje snadno zpracovávat soubory na libovolném počítači nebo mobilním zařízení.

XS2000 má ve srovnání s typickým přenosným SSD diskem pouze poloviční velikost, odolává vodě a prachu až do stupně krytí IP554 a je dodáván s odnímatelným ochranným pouzdrem, takže je ideálním společníkem, když vyrážíte ven za prací nebo zábavou.

Disk XS2000 je k dispozici v kapacitách 500 GB až 2 TB a vztahuje se na něj omezená pětiletá záruka s bezplatnou technickou podporou. 

Část kapacity uvedené na flash paměťovém zařízení se používá pro formátování a další funkce, a není proto k dispozici pro ukládání dat. Skutečná dostupná kapacita pro ukládání dat je tedy menší, než jaká je uvedena na produktech.

Zdroj: Kingston Digital

Mohlo by vás zajímat

Reklama