16palcový velmi tenký notebook ROG Zephyrus M16 pro pařmeny

Klávesnice typu Stealth má rozložení ve stylu stolního počítače / ASUS
V nabídce společnosti ASUS se objevil nový herní notebook ROG Zephyrus M16, který do tenkého 15palcového šasi vměstnal 16palcový displej a nejmodernější procesory Intel.

Plynulý a detailní obraz ve hrách zajišťuje 16palcový displej s rozlišením WQHD a rychlou obnovovací frekvencí 165 Hz, dobou odezvy 3 ms a technologií Adaptive-Sync.

Notebook je ovšem určen nejen ke hraní her, ale i pro tvorbu obsahu díky atypickému displeji s poměrem stran 16:10, barvám s certifikací Pantone Validated, 100% pokrytí barevného gamutu DCI-P3 a podpoře Dolby Vision.

Nejnovější procesory až 11. generace Intel Core i9-11900H zvládnou hraní s vysokými obnovovacími frekvencemi a vysokou zátěž při tvorbě obsahu. Grafický procesor až GeForce RTX 3070 zajišťuje vysokou snímkovou frekvenci a podporu technologie RTX v nejnovějších hrách.

Chlazení ROG Intelligent Cooling udržuje notebook M16 chladný v oblasti opěrky dlaní a současně zajišťuje vysoký výkon CPU a GPU. Až 48 GB operační paměti DDR4-3200 poskytuje dostatek prostoru pro multitasking a projekty s vysokým rozlišením. Disk SSD PCIe 4.0 s kapacitou až 2 TB načítá data dostatečně vysokou rychlostí, zatímco druhý slot pro SSD umožňuje snadno přidat úložiště a rozšířit místo vaší herní knihovny.

Systém šesti reproduktorů se dvěma basovými reproduktory s potlačením vibrací produkuje čistý a hluboký zvuk vylepšený technologií Dolby Atmos. Soustava 3D mikrofonů zachycuje čistý zvuk během hraní a funkce obousměrného potlačení šumu AI inteligentně filtruje šum v pozadí.

Nový Zephyrus M16 nabízí skutečnou mobilitu díky tělu, které je tenké pouze 19,9 mm a váze jen 1,9 kilogramu. Díky černému odstínu Off Black a lesklé prizmatické fólii viditelné přes CNC frézované perforace vypadá vskutku stylově.

Klávesnice typu Stealth má rozložení ve stylu stolního počítače, které je důvěrně známé, a hluk při psaní se pohybuje pod hranicí 30 dB, takže uživatelé mohou pracovat i hrát, aniž by rušili okolí. Touchpad je oproti minulé generaci podle výrobce o 20 % větší a také přesnější.

Zdroj: ASUS

Mohlo by vás zajímat

Reklama