Stylový a lehký Vivobook s 15,6palcovým NanoEdge Full HD OLED displejem

Funkce Link to MyASUS umožňuje propojit Vivobook s mobilním zařízením / ASUS
Nový Vivobook 15 OLED, který je vybaven displejem NanoEdge Full HD se 100% pokrytím prostoru DCI-P3, certifikací DisplayHDR 600 True Black pro zobrazení černé a jasné zobrazení ostatních barev a dobou odezvy 0,2 ms, byl právě uveden na český trh.

Model Vivobook 15 OLED (K513EA) je tedy vybaven 15,6palcovým displejem, který díky třem tenkým rámečkům zabírá 85 % přední plochy. Displej dokáže zobrazit až 1,07 miliardy barev a je vybaven certifikacemi Pantone Validated, DisplayHDR 600 True Black, TÜV Rheinland a SGS. Displej OLED notebooku je také šetrnější k očím, protože vyzařuje o 70 % méně škodlivého modrého světla.

Novinku pohání procesor Intel Core 11. generace až i7 s až 16 GB RAM a až 512GB SSD úložištěm. Notebook využívá technologii ASUS Intelligent Performance, která dokáže inteligentně zvýšit výkon až o 40 % a optimalizovat výdrž baterie. 

Vivobook 15 OLED (K513EA) má stylový design s prvky typickými pro prémiovější Vivobook S. Má kovové víko a je k dispozici ve dvou barvách, transparentní stříbrné a černé Indie. Součástí balení jsou také samolepky, které umožňují přizpůsobení designu. Hmotnost notebooku je 1,8 kilogramů.

Zážitek z používání modelu Vivobook 15 OLED (K513EA) umocňují funkce, jako je Link to MyASUS, která umožňuje propojit Vivobook s mobilním zařízením a zvýšit tak produktivitu a multitasking.

Podsvícená klávesnice se zdvihem kláves 1,4 mm nabízí pohodlné psaní a port USB 3.2 Gen 1 Type C (USB-C) zajišťuje pohodlné připojení zařízení. Vivobook 15 OLED (K513EA) se v Česku již prodává za cenu od 17.990 Kč.

Zdroj: ASUS

Mohlo by vás zajímat

Reklama