13,3palcový notebook s dotykovým OLED displejem a odnímatelnou klávesnicí

OLED displej nabízí rychlou dobu odezvy 0,2 milisekundy / ASUS
Nový Vivobook 13 Slate OLED, model typu 2v1 s operačním systémem Windows 11, je prvním 13,3palcovým zařízením s odnímatelnou klávesnicí na světě.

Zastane tak funkci více zařízení určených pro práci i zábavu. Vivobook 13 Slate OLED je univerzální společník vybavený dotykovým OLED displejem a čtyřjádrovým procesorem Intel. 

Vivobook 13 Slate OLED nabízí odnímatelnou klávesnici plné velikosti a pouzdro se stojánkem, který umožňuje sledovat displej v úhlu až 170°. K dispozici je i stylus ASUS Pen 2.0, který je uložen v magnetickém držáku, aby byl vždy po ruce. Zařízení je stejně dobře použitelné v režimu na šířku i na výšku, s klávesnicí či bez ní, takže psaní či sledování v jakémkoli úhlu je pohodlné.

Displej nabízí širokoúhlý poměr stran 16:9, který při sledování filmů a televizních pořadů poskytuje mnohem lepší zážitky ze sledování v porovnání s displeji s poměry stran 16:10 nebo 4:3.

Disponuje také certifikací PANTONE Validated se 100% gamutem DCI-P3 v kino kvalitě pro přesné a živé barvy. Standard DisplayHDR True Black 500 zaručuje skutečně černou barvu. V kombinaci s kontrastním poměrem 1 000 000:1 to znamená, že vynikne každý detail, a to i v těch nejtmavších scénách.

OLED displej nabízí rychlou dobu odezvy 0,2 milisekundy a ochranu očí díky přirozeně nižším úrovním modrého světla (až o 70 % nižším než u LCD displeje), garantovanou certifikátem TÜV Rheinland.

Aby byl zážitek ze zábavy kompletní, nechybí ve výbavě výkonný zvukový systém Dolby Atmos se čtyřmi reproduktory, který pomocí inteligentního zesilovače rozezvučí čtyři širokopásmové reproduktory na maximální možnou hlasitost bez zkreslení, tj. až 3,5krát hlasitěji než se standardním zesilovačem. 

Streamování videí a hraní v cloudu vyžaduje rychlé a stabilní připojení, a proto ultrarychlou WiFi 6 vylepšuje technologie ASUS WiFi Master zajišťující spolehlivé připojení. Majitelé novinky mohou těchto výhod využít na měsíc zdarma díky přibalené kartě Xbox Pass. Notebook bude v České republice v prodeji až v polovině ledna 2022.

Mohlo by vás zajímat

Reklama