Nový Zenbook 14X OLED s bezdrátovým připojením WiFi 6

Zenbook 14X OLED zaujme 16,9 mm tenkým šasi / ASUS
ASUS právě uvedl na český trh model Zenbook 14X OLED (UX5400), tenký a lehký notebook s úhlopříčkou displeje 14 palců.

Zenbook 14X OLED je vybaven jasným NanoEdge displejem typu OLED s technologií HDR a rozlišením až 4K. Displej nabízí realistický obraz s hlubokou černou barvou a kontrastním poměrem 1 000 000:1.

Díky certifikaci PANTONE Validated garantuje obrazovka standardní přesnost barev a disponuje 100% gamutem DCI-P3. Certifikace TÜV je zárukou nízké úrovně vyzařovaného modrého světla. Speciální poměr stran 16:10, a displej zabírající 92 % čelní části notebooku poskytují zvětšený pracovní prostor.

Výkon procesoru až Intel Core i7 11. generace zvyšuje technologie ASUS Intelligent Performance Technology (AIPT) zajišťující maximální výkon. Samostatný grafický procesor NVIDIA GeForce MX450 přidává dostatečně rychlý grafický výkon.

Bezdrátové připojení Intel WiFi 6 vylepšuje technologie ASUS WiFi Master Premium, která obsahuje funkce ASUS WiFi Stabilizer pro snížení interference a ASUS WiFi SmartConnect pro bezproblémové připojení. 

Zenbook 14X OLED zaujme 16,9 mm tenkým šasi, které obsahuje kompletní sadu vstupních a výstupních konektorů. Pro komplexní připojení na cestách je k dispozici port USB-A, dva porty USB-C podporující rozhraní Thunderbolt 4, standardní port HDMI, slotu pro microSD kartu a audio konektor. 

Zenbook 14X OLED je odolný, protože splňuje mimořádně náročný americký armádní standard MIL-STD-810H v oblasti spolehlivosti a odolnosti.

Za zmínku stojí také pant ErgoLift, který s rozsahem pohybu až 180° mírně naklání zadní část notebooku při otevření, aby bylo psaní pohodlnější. Usnadňuje také sdílení obsahu s ostatními nebo spolupráci se skupinou lidí u stolu. Zenbook 14X OLED (UX5400) je již v Česku v prodeji, a to za 34.990 Kč.

 

Mohlo by vás zajímat

Reklama