Nový VisionBook 14WQ LTE s 4G LTE a procesorem Qualcomm Snapdragon 7C

Snapdragon 7c je schopen zpracovat více než 5 bilionů operací za sekundu / Umax
Kompaktní notebook Umax VisionBook 14WQ LTE, postavený na platformě Qualcomm Snapdragon 7C, je praktickým řešením na služební cesty díky bohaté konektivitě, včetně LTE mobilního připojení, a výdrži na baterii až 12 hodin.

Nový, cenově dostupný, VisionBook 14WQ LTE je postaven na mobilní platformě Qualcomm Snapdragon 7c s osmijádrovým procesorem Qualcomm Kryo 468 (8nm).  

Integrovaná grafika Qualcomm Adreno 618 umožní uživatelům užívat si online hry i plynulé streamované video. Snapdragon 7c je schopen zpracovat více než 5 bilionů operací za sekundu díky technologií Qualcomm Artificial.

Pod zkratkou LTE se skrývá celý název Long Term Evolution. Tato technologie navazuje na současnou 3G síť a přináší vylepšení v několika ohledech. Tím nejzásadnějším je samozřejmě navýšení rychlosti v obou směrech – stahování i nahrávání.

Použitá technologie modelu 14WQ LTE umožňuje rychlost až 600Mbps resp. 150Mbps pro upload. V praxi je rychlost samozřejmě o poznání nižší, neboť je dělena mezi spoustu jiných uživatelů, operátoři navíc často používají menší šířku kanálu.

14,1palcový Umax VisionBook 14WQ LTE splňuje parametry tzv. moderního zařízení s Windows 11 díky nízké hmotnosti (1,3 kg), dlouhé výdrži na baterii, nízkému profilu a dalším technologiím.

Notebook je určen pro cestování, domácí použití, pro přehrávání multimédií i pro kancelářské aplikace. Novinka bude v prodeji na začátku února 2022, a to za 8 490 Kč.

Zdroj: Umax

 

Mohlo by vás zajímat

Reklama