Nový přístupový bod NWA90AX je kompatibilní s Wi-Fi 6

Nechybí ani podpora až čtyř identifikátorů SSID / Zyxel Networks
Prakticky všechny nové notebooky, tablety a chytré telefony již v současné době podporují vyšší výkon, který umožňuje standard Wi-Fi 6 (802.11ax).

Nový přístupový bod Zyxel NWA90AX tento standard podporuje navíc v pásmu 2,4 GHz i 5 GHz, což pro uživatele znamená větší pokrytí a flexibilitu.

Díky kompatibilitě s řešením NebulaFlex lze přístupový bod NWA90AX řídit lokálně nebo prostřednictvím cloudové služby Nebula pro jeho vzdálenou správu a monitoring. A mezi těmito dvěma způsoby správy můžete kdykoli libovolně přepínat.

Nechybí ani podpora až čtyř identifikátorů SSID, díky které můžete na přístupovém bodu NWA90AX nastavit více sítí Wi-Fi.

To znamená, že menší firmy, organizace, kavárny či třeba restaurace mohou různým skupinám uživatelů, např. svým IT správcům, ostatním zaměstnancům, návštěvníkům a hostům, poskytovat různou síť.

Právě díky spojení jednoduchosti a podpory standardu Wi-Fi 6, řešení NebulaFlex a až čtyř bezdrátových sítí dělá z modelu NWA90AX jeden z nejlepších přístupových bodů základní úrovně, který je dnes k sehnání na tuzemském trhu.

Zdroj: Zyxel Networks

Mohlo by vás zajímat

Reklama