Jednoduché a škálovatelné datové úložiště PowerVault ME5

Úložiště je navrženo a optimalizováno pro SAN a DAS / Dell
Dell Technologies uvedl na trhl PowerVault ME5, novou modelovou řadu datových úložišť entry-level úrovně, která jsou navržena a optimalizována pro SAN a DAS.

PowerVault ME5 oproti svému předchůdci PowerVault ME4 nabízí dvojnásobný výkon, až o 70 % vyšší propustnost, čtyřnásobnou diskovou kapacitu a dvojnásobné navýšení paměti.

Nová modelová řada datového úložiště má za cíl zvýšit produktivitu a podpořit kontinuální růst podniků prostřednictvím efektivního přístupu k datům. Systémy PowerVault využívá více než 26 000 zákazníků, kteří používají více než 53 000 systémů PowerVault. Tato řešení od Dellu vyhovují zejména potřebám menších a středních podniků, kterým nabízí navýšení kapacity datových úložišť, jednoduchou správu, garantovaný výkon a vysokou ochranu dat. 

Úložiště PowerVault přináší komplexní řešení včetně zjednodušeného provozu, kompatibility se servery PowerEdge, vysokého výkonu a cloudové analýzy efektivity fungování systému.

Jedním z důvodů, proč podniková IT oddělení považují úložiště PowerVault ME5 za atraktivní, je celková jednoduchost správy prostřednictvím nástroje PowerVault Manager – jednotného uživatelského rozhraní s intuitivním ovládáním a podporou skriptování, buď s využitím Redfish/Swordfish REST nebo CLI API. 

PowerVault ME5 také podporuje systém Dell Open Management Enterprise (OME), který je nejefektivnější, je-li PowerVault instalován společně se síťovými prvky, servery PowerEdge a další infrastrukturou Dell v datovém centru. Zákazníci, kteří si k PowerVault ME5 zakoupí služby ProSupport, mají navíc přístup ke CloudIQ bez dalších poplatků.

CloudIQ je cloudový dohledový systém umělé inteligence pro IT operace (AIOps) společnosti Dell, využívající telemetrii, strojové učení a další algoritmy k prediktivní analýze a upozorňování uživatelů o provozní kondici diskového pole, možnostech nápravy potíží, anomáliích a aktuálních potřebách úložiště z hlediska kapacity.

Zdroj: Dell Technologies

Mohlo by vás zajímat

Reklama