Kompaktní herní klávesnice ORYX K500X s rychlou odezvou kláves

Klávesnice ORYX K500X má rám z broušeného hliníku / Niceboy
Značka Niceboy představila zajímavý přírůstek do řady svého herního příslušenství. Jde o mechanickou klávesnici ORYX K500X.

Klávesnice je v kompaktním TKL designu (bez numerického bloku), což je praktické zejména pro hráče, kteří ocení větší prostor pro flexibilní pohyb myši.

Na těle klávesnice Niceboy K500X najdete 87 nejpoužívanějších kláves s vysokým zdvihem. Klávesnice ORYX K500X má rám z broušeného hliníku, což zvyšuje její životnost. Bytelná stavba klávesnice navíc nabízí dobrou stabilitu klávesnice na stole.

O dostatečně rychlou a výraznou odezvu kláves při hře se postarají citlivé mechanické spínače OUTEMU Red. Testy prokázaly, že ani po 50 milionech stisknutí neztrácejí nic ze své citlivosti.

Samozřejmostí je klávesa Windows Lock a funkce N-key rollover (NKRO), kdy klávesnice zaznamená skutečně každý stisk a promítá ho do hry. Nemusíte se ale obávat, že by stisk některé z kláves (i když stisknete více najednou), nebyl zaznamenán.

Vlastní software ORYX umožní další nastavení klávesnice. Uživatel si v něm může naprogramovat makra, ale i nastavit RGB podsvícení nebo dynamické efekty. Barevnost lze nastavit i pro jednotlivá tlačítka zvlášť, což přijde vhod zejména u akčnějších herních žánrů. Herní klávesnici Niceboy ORYX K500X pořídíte za 1499 Kč. 

Zdroj: Niceboy

Mohlo by vás zajímat

Reklama