Nové barevné multifunkční tiskárny formátu A3 s flexibilní konektivitou a silným zabezpečením

Nové multifunkční tiskárny umožňují vzdálený monitoring a správu bez omezení na umístění / Sharp
Sharp uvede na trh hned patnáct nových barevných multifunkčních tiskáren v řadách BP-70C/60C/55C/50C s rychlostí tisku 26 až 65 stran za minutu, jež nabízí uživatelům snadnou konektivitu a nejmodernější zabezpečení.

Jako první na světě jsou nové modely podle informací výrobce vybaveny nativním konektorem pro Microsoft Teams, což znamená, že zaměstnanci mohou snadno tisknout a skenovat dokumenty ze svých kanálů a složek MS Teams.

Mobilní aplikace Synappx Go navíc umožňuje bezkontaktní a vzdálený tisk z chytrých telefonů a mobilních zařízení. Pro ještě větší flexibilitu mohou uživatelé bezdrátově tisknout z jakéhokoli notebooku, tabletu nebo chytrého telefonu s podporou Wi-Fi, a to bez nutnosti složitého nastavování.

Stačí naskenovat QR kód z panelu tiskárny nebo přiblížit k tiskárně mobilní zařízení. Prostřednictvím NFC tak dojde k automatickému propojení a následné možnosti tisku nebo skenování.

Kromě stylového vzhledu nabízejí multifunkční tiskárny Future Workplace také řadu funkcí pro úsporu času a intuitivní ovládání. Přizpůsobitelný 10,1palcový dotykový ovládací LCD panel se sklopnou obrazovkou nabízí konzistentní uživatelské rozhraní společné pro celou současnou řadu zařízení Sharp, což zvyšuje uživatelský komfort a umožňuje těm, kteří již zařízení Sharp znají, být ihned připraveni k práci.

Nové multifunkční tiskárny jsou odolné a umožňují vzdálený monitoring a správu bez omezení na umístění. Pro řadu tiskáren Future Workplace je k dispozici cloudový Portál aplikací Sharp, který poskytuje administrátorům možnosti rozšíření cloudových konektorů a aktualizací. Multifunkční tiskárny jsou tak vždy aktuální a poskytují uživatelům nejnovější funkce a zabezpečení.

Nové modely jsou vybaveny také uživatelsky přívětivým zabezpečením, které chrání každé zařízení – i data, která zpracovává. Zabezpečení na bázi systému BIOS okamžitě zabrání spuštění zařízení v případě zjištění chyb a předinstalované kořenové certifikáty zabrání neoprávněnému použití zařízení. 

Zdroj: Sharp

Mohlo by vás zajímat

Reklama