Nový dvoupásmový multi-gigabitový PoE Wi-Fi 6 AX3000 přístupový bod

Přístupový bod WAX615 poskytuje bezproblémový roaming, vyvažování zátěže a přístup pro více uživatelů / NETGEAR
Pokud firmy chtějí udržet krok s poptávkou zákazníků a obchodními operacemi založenými na datech, nevyhnou se upgradu své Wi-Fi infrastruktury.

Řešením může být NETGEAR WAX615, který malým a středním firmám a poskytovatelům spravovaných služeb nabízí výkonné řešení založené na technologii Wi-Fi 6 Release 2.

Ta za srovnatelnou cenu umožňuje dvojnásobnou propustnost v porovnání s Wi-Fi 6 Release 1. Zařízení je navíc zpětně kompatibilní se všemi přístupovými body NETGEAR s Wi-Fi 5 a Wi-Fi 6 spravovanými službou Insight, což umožňuje snadný upgrade pro stávající sítě využívající tuto službu.

S maximální rychlostí 3 Gb/s, vynikajícím dosahem a snadným nastavením poskytuje přístupový bod NETGEAR WAX615 bezproblémový roaming, vyvažování zátěže a přístup pro více uživatelů, což zajistí ten nejlepší zážitek i v prostředí s vysokou hustotou.

Uživatel k zařízení získá také roční předplatné služby Insight zdarma. Tato služba umožňuje plně centralizované nastavení zařízení, monitorování a ovládání v reálném čase, bez potřeby dalšího hardwaru pro správu.

NETGEAR WAX615 je navíc vybaven jedním 2,5 Gb/s PoE portem pro rychlejší kabelové připojení a snadnou instalaci. Ideální spárování navazuje s PoE přepínači NETGEAR GSM4210P, MS510TXPP, MS510TXUP a MS108EUP.

Malé a střední firmy si mohou s NETGEAR WAX615 užívat zabezpečení na nejvyšší úrovni i bez výdajů, které jsou obvykle spojeny s touto třídou produktů. NETGEAR Insight usnadňuje konfiguraci a údržbu zabezpečení sítě pomocí následujících funkcí: protokol WPA3 Enterprise pro nejvyšší úroveň zabezpečení Wi-Fi připojení, 8 samostatných bezdrátových sítí (SSID), které lze použít pro administrátory, zaměstnance, hosty a velké množství IoT zařízení (sledovací kamery, termostaty, dveřní zámky, senzory atd.) a individuální VLAN pro oddělené sítě a vyhrazené datové toky pro administrátory, zaměstnance, návštěvníky, HR, finance atd.

Dvoupásmový multi-gigabitový PoE Wi-Fi 6 AX3000 přístupový bod spravovaný službou Insight (WAX615) bude již velmi brzy možné zakoupit i v ČR, a to za 5665 Kč.

Zdroj: NETGEAR

Mohlo by vás zajímat

Reklama