Portál Bezrealitky zvyšuje šanci na nalezení pronájmu. Nově se s majiteli domluvíte jako na sociální síti

Jakmile se zájemce a majitel domluví, je možné jednoduše vygenerovat nájemní smlouvu / Bezrealitky
Zareagovat na inzerát, vyměnit si pár zpráv, domluvit se na prohlídce. A pokud vše klapne, rovnou podepsat digitální smlouvu online.

Portál Bezrealitky představil nový web, který zásadním způsobem přepracovává možnosti komunikace mezi zájemcem a majitelem. Novinka by měla výrazně zrychlit a zjednodušit vzájemnou domluvu ve chvíli, kdy má rekordní množství Čechů problém najít vhodné bydlení.

Web se nově soustředí především na rychlost a jednoduchost všech realitních služeb, které nabízí. Inspiraci hledal u desítky nejúspěšnějších zahraničních realitních portálů a podle Jana Škrabánka z portálu Bezrealitky nabízí svým přístupem nový standard.

Vložení inzerátu je otázkou několika málo minut, hledání nového bydlení je přehlednější díky chytré práci s mapou a v přípravě je i možnost filtrovat nabídku podle více parametrů.

Všemi složitějšími úkony budou nyní uživatelé procházet za pomoci jasně strukturovaných kroků, díky kterým složitější věci pohodlně zvládne sám i začátečník.

„Místo vyplňování dlouhých formulářů anebo dlouhého výběru předvoleb jsme šli výrazně pohodlnější cestou. Ptáme se uživatelů jen na základní informace a ty podrobnější – které často ani nejsou potřeba – doplňujeme postupně. Zadávání inzerátu se tak více přibližuje třeba objednávání zboží v e-shopu než vyplňování daňového přiznání,” zmiňuje Jan Škrabánek.

Velký posun zaznamená i stěžejní část služby – takzvaná komunikační platforma, na které majitelé se zájemci domlouvají podrobnosti celé transakce, tedy pronájmu nebo prodeje. Nové funkce ocení především ti, kteří v dnešních dnech hledají nájem nebo spolubydlení.

V rychlosti a jednoduchosti komunikace se inspiruje instant messengery a chaty na sociálních sítích a domluvit podmínky s majitelem tedy bude velice snadné. Ve vývoji je i funkce jednoduchého filtrování, která majitelům pomůže organizovat jednotlivé konverzace.

„Vzhledem k tomu, že majitelé často komunikují s několika desítkami zájemců, se chceme zaměřit na možnost vytvářet si v konverzacích vlastní systém pomocí tagů a poznámek. Komunikační platforma zároveň nyní ukazuje u každé konverzace plný informační profil zájemce, takže přesně vidíte, s kým komunikujete, i to, zda má ověřenou bezdlužnost. O což ho navíc můžete poprosit stiskem jediného tlačítka hned vedle konverzace,” vysvětluje Jan Škrabánek.

Jakmile se zájemce a majitel domluví, je možné jednoduše vygenerovat nájemní smlouvu, kterou lze podepsat online. A v případě zájemců, na které se nedostalo, může majitel využít nabídku automatických odpovědí. Ty je sice nepotěší, ale budou co nejdříve vědět, že se mají porozhlédnout jinde.

Komunikační platforma se navíc stará o maximální bezpečí obou stran. Majitel například sdílí kontaktní údaje jen tomu, koho si vybere. V případě jakéhokoliv podezření na podvod umožňuje nahlásit na tři kliknutí nabídku k přezkoumání. To je velký rozdíl oproti bazarovým portálům nebo tržištím na sociálních sítích, kam se v posledních letech část realitní nabídky přesunula.

Zdroj: Bezrealitky

Mohlo by vás zajímat

Reklama