První herní chromebook od Aceru podporuje NVIDIA GeForce NOW

Chromebook 516 GE zajišťuje díky 2,5Gb/s ethernetovému portu RJ-45 stabilní a rychlé připojení / Acer
Nový Acer Chromebook 516 GE je vybaven nejnovějšími technologiemi a funkcemi, které jsou pro hráče nejdůležitější, tedy procesory Intel Core 12. generace, rychlým 120Hz displejem, RGB klávesnicí s technologií anti-ghosting a pokročilým DTS zvukem.

Tento chromebook podporuje nejvyšší výkonnostní úroveň NVIDIA GeForce NOW, která na modelu Chromebook 516 GE umožňuje dle webu výrobce cloudové hraní nové generace. Nejvyšší výkonnostní úroveň NVIDIA GeForce NOW, streamování ze SuperPODu NVIDIA GeForce NOW, výkonného herního superpočítače v cloudu, umožňuje streamovat hry v rozlišení 1600p při 120 snímcích za sekundu se špičkovými grafickými funkcemi, jako je ray tracing a další.

Pro posílení této grafiky je chromebook poháněn procesory Intel Core i7 „řady P“ až 12. generace zajišťujícími nejnovější funkce, vysoký výkon, rychlou odezvu a technologii dekódování videa, která je ideální pro cloudové hraní.

Model Chromebook 516 GE také využívá 16 GB operační paměti LPDDR4X a až 256GB PCIe NVMe SSD úložiště, které dále zrychluje odezvu.

Acer Chromebook 516 GE poskytuje na 120Hz IPS displeji s vysokým rozlišením WQXGA (2 560 × 1 600 px) velmi dobré zobrazení her. Rychlá obnovovací frekvence umožňuje hraní s vysokým počtem snímků za sekundu, takže hráčům neunikne ani milisekunda akce.

Jeho 16palcový displej s úzkými rámečky a živým poměrem stran 16:10 přináší ostrý obraz, zatímco 100% pokrytí barevného gamutu sRGB poskytuje širokou škálu živých barev.

Herní klávesnice tohoto modelu je vybavena technologií anti-ghosting, která zaznamenává rychlé a přesné vstupy a kombinace kláves. Klávesnice také nabízí živé přednastavené barevné režimy podsvícení, které uživatele ponoří do hraní. Uživatelé si mohou vybrat jednu ze sedmi barev nebo předdefinovanou čtyřzónovou variantu barev.

Chromebook 516 GE zajišťuje díky 2,5Gb/s ethernetovému portu RJ-45 stabilní a rychlé připojení pro nepřerušované hraní cloudových her. Navíc díky rychlé a spolehlivé Wi-Fi 6E je výkonným zařízením na cestách, které vám umožní zůstat ve spojení při hraní nejnovějších cloudových her.

Nový chromebook je vybaven nejnovějšími porty pro připojení k větším displejům a dalším zařízením. Jde o dva USB-C, USB-A, HDMI a Bluetooth 5.2 umožňující bezdrátové připojení příslušenství.

Zdroj: Acer

Mohlo by vás zajímat

Reklama