Výkonná herní myš AGM600 s minimální odezvou a nízkou latencí

Myš AGM600 je vybavena celkem 10 přizpůsobitelnými tlačítky / AGON
Nová herní myš AGON AGM600 je určena zejména pro nadšence do esportů a hardcore hráče FPS a akčních titulů.

Hráči považují myš za svůj primární nástroj k poražení svých soupeřů v soutěži. Jejich ideální myš musí vydržet drsné podmínky a splňovat složité požadavky. Dobrá myš pro hráče esportů je podobná meči paladina. Měla by být ergonomická, odolná, přesná a všestranná pro každou příležitost.

Nová drátová herní myš AGON AGM600 je vybavena snímačem Pixart PMW3389 podporujícím vysoké rozlišení 16 000 bodů na palec, zrychlení 50 g a přesnost sledování 400 palců za sekundu.

Tento senzor je rozhodující pro přesný a rychlý pohyb na stole/podložce pod myš bez přerušení nebo poruchy. S frekvencí dotazování 1 ms/1000 Hz je spojení mezi myší a hrou co nejplynulejší. AGM600 je vybavena odolnými spínači Kailh, které vystačí na 80 milionů kliknutí, a kovovým rolovacím kolečkem.

Díky svému ergonomicky klenutému tvaru podporuje AGM600 typy úchopu „dlaň“ nebo „dráp“ pro použití pravou rukou. Matná UV povrchová úprava šetrná k pokožce zajišťuje pohodlný pocit na ruce uživatele, zatímco boční panely s dvojitým vstřikováním silikonu zajišťují bezpečné uchopení, aby se zabránilo vyklouznutí myši z ruky hráče během dlouhých herních maratonů za horkých letních nocí.

Teflonové podložky na spodní straně myši AGM600 zajišťují, že je snadno ovladatelná na různých typech podložek pod myš nebo povrchů. Jako lehká, ale přitom odolná, myš váží AGM600 cca 115 g (bez kabelu), což je ideální hmotnost pro snadné klouzání a zachování přesnosti ve vysoce adrenalinových situacích. Myš je se svým 1,8 m opleteným kabelem, zajišťujícím zvýšenou odolnost, pevně připojena k počítači přes USB.

Myš AGM600 také získala certifikaci na technologii NVIDIA Reflex, která podtrhuje její nízkou latenci a odezvu. To také znamená, že když je připojena k monitoru, jako je AGON PRO AG254FG nebo AGON PRO AG274QG, pomocí nástroje NVIDIA Reflex Latency Analyzer, dokáže přesně zobrazit celkovou latenci systému pro každou komponentu. Hráči tak mohou identifikovat úzká hrdla ve svých systémech a mohou se tak ujistit, že soutěží s nejnižší možnou latencí.

Myš AGM600 je vybavena celkem 10 přizpůsobitelnými tlačítky. Kromě odolných levých/pravých tlačítek je vybavena kovovým rolovacím kolečkem/tlačítkem a třemi bočními tlačítky (vpřed/vzad a tlačítko odstřelovače), která jsou snadno dostupná palcem. Kromě toho pod rolovacím kolečkem AGM600 jsou umístěna dvě tlačítka pro snadné zvýšení/snížení DPI, což je skvělá funkce, když uživatelé potřebují snížit DPI pro vyšší přesnost nebo zvýšit DPI, aby kurzorem snadno pokryli celý displej.

V boji lze podržením vyhrazeného tlačítka pro odstřelování změnit DPI za běhu, což je ideální pro odstřelování v pixelech. Kromě toho má AGM600 dvě další tlačítka na boku levého tlačítka myši, která ve výchozím nastavení umožňují uživatelům upravovat hlasitost za chodu. Herní myš AGON AGM600 bude dostupná od října 2022 za 1339 Kč.

Zdroj: AGON

Mohlo by vás zajímat

Reklama