Nové hybridní úložiště TS-hx87XU-RP s procesorem Xeon E a vysokorychlostním připojením 2,5GbE/10GbE

Zařízení TS-h1887XU-RP je vybaveno slotem PCIe Gen 4 / QNAP Systems
Zařízení QuTS hero NAS TS-hx87XU-RP, dostupné v modelech s 9, 18, 22 a 30 pozicemi, integruje výkon procesorů Intel Xeon řady E-2300 s rychlým připojením 10GbE a 2,5GbE Multi-Gig a efektivní hybridní úložnou HDD/SSD architekturou, která vyvažuje výkon, kapacitu a náklady.

Model TS-hx87XU-RP, využívající operační systém QuTS hero, který je založený na ZFS, upřednostňuje integritu dat a poskytuje výkonnou redukci dat, téměř neomezené snímky, kapacitu až 5 petabajtů na sdílenou složku a další funkce, které slouží dle webu QNAP Systems jako vhodné úložné řešení splňující dnešní podnikové požadavky pro souborové servery, virtualizační servery, VDI a zálohování/obnovu.

Zařízení TS-hx87XU-RP je navrženo pro náročné podnikové úlohy a disponuje extrémním výpočetním výkonem procesoru Intel Xeon E, až 128 GB paměti DDR4 ECC pro multitasking a redundantní ochranou napájení.

Vestavěné síťové porty 10GBASE-T a 2,5GbE splňují úlohy náročné na šířku pásma, jako je virtualizace, přenosy velkých souborů a aplikace v reálném čase. Součástí jsou vysokorychlostní sloty PCIe Gen 4 pro rozšíření základních funkcí NAS, například přidání dalších karet síťového rozhraní 10/25GbE, karet QM2 pro přidání disků M.2 SSD a portů 2,5GbE/10GbE, karet Fibre Channel pro úložiště SAN a rozšiřujících karet pro připojení rozšiřujících jednotek QNAP.

Řadu TS-hx87XU-RP lze spárovat s řízenými a neřízenými switchi 10GbE/2,5GbE společnosti QNAP, což organizacím pomáhá při zavádění vysokorychlostních, bezpečných a škálovatelných síťových prostředí bez překročení rozpočtu.

V porovnání s tradičními úložnými poli vyvažuje řada TS-hx87XU-RP s hybridním HDD/SSD úložištěm náklady, výkon a kapacitu, přičemž 9pozicové úložiště TS-h987XU-RP podporuje také SSD disky U.2 NVMe PCIe Gen 4 x4 s nízkou latencí.

Uživatelé mohou snadno implementovat SSD cache pro zvýšení zátěže náročné na IOPS pro přístup k důležitým datům.

Zdroj: QNAP Systems

Mohlo by vás zajímat

Reklama