ImagePROGRAF TC-20 od Canonu je určen pro malé kanceláře i domácnosti

Novinka podporuje tisk 100 listů A4 nebo 50 listů A3 běžného papíru nebo papíru v rolích až do formátu A1+ / Canon
Nová velkoformátová stolní tiskárna imagePROGRAF TC-20 je díky tenkému kompaktnímu tělu, jednoduchému ovládání a kvalitnímu tisku ve formátu od A4 až po A1+ určena pro trh s velmi nízkými objemy tisku, který zahrnuje kanceláře v oblasti architektury, inženýrství a stavebnictví, vzdělávací zařízení a gastronomii.

Tiskárna Canon imagePROGRAF TC-20 je kompaktní stolní velkoformátová tiskárna, kterou lze dle webu výrobce umístit v kanceláři či doma pohodlně na stůl nebo na poličku.

Podporuje nepřetržitý tisk 100 listů A4 nebo 50 listů A3 běžného papíru nebo papíru v rolích až do formátu A1+ pro tisk stavebních, projektových, geodetických výkresů a materiálů pro prodejní místa.

Dodává se s jednoduchým, snadno použitelným a bezplatným softwarovým řešením Direct Print Plus, které zajišťuje vynikající kvalitu tisku srovnatelnou s vyššími modely řady imagePROGRAF a je kompatibilní i s ostatními modely imagePROGRAF.

Prostorově úsporný design tiskárny TC-20 je ideální pro uživatele v domácnosti, kteří potřebují velkoformátový tisk. Její velmi tenké kompaktní tělo lze umístit na stůl nebo poličku a její konstrukce umožňuje snadný přístup ke všem operacím souvisejícím s tiskem, jako je vkládání papíru a doplňování inkoustu, zepředu.

Pro uživatele, kteří nejsou obeznámeni s velkoformátovými tiskárnami, je role papíru navržena tak, aby se snadno instalovala. Na rozdíl od mnoha jiných velkoformátových tiskáren je držák role bez šachty, což usnadňuje instalaci role papíru, zejména v malých prostorách. Uživatelé mohou velmi jednoduše vložit a zajistit držáky role na obou stranách.

Pomocí bezplatné webové aplikace „PosterArtist“ mohou uživatelé snadno vytvářet plakáty a letáky. To je ideální pro gastronomická prostředí, jako jsou restaurace a maloobchodní prodejny, kde se mohou vyrábět plakáty a jídelní lístky a kde je často velmi málo místa.

Aplikace „PosterArtist“ nabízí velké množství šablon, které uživatelům umožňují vytvářet materiály podle jejich potřeb, s možností měnit text a obrázky, což usnadňuje vytváření originálních návrhů i lidem bez zkušeností s designem. 

Zdroj: Canon

Mohlo by vás zajímat

Reklama