Ultralehká myš HyperX Pulsefire Haste 2 má i bezdrátovou verzi

Myš má dle výrobce odolnost až 100 milionů kliknutí / HyperX
Nová myš HyperX Pulsefire Haste 2 v drátové i bezdrátové verzi je nyní v prodeji také na českém trhu. Myš má dle výrobce odolnost až 100 milionů kliknutí a dodává se v bílé a černé barevné variantě.

Společnost HyperX oznámila, že nyní dodává herní myš Pulsefire Haste 2 v kabelové i bezdrátové verzi. Řada herních myší Pulsefire Haste 2 nabízí ultralehké provedení, spínače HyperX a senzory HyperX pro lepší ovládání a výkon.

Hráčům, kteří hledají ultralehkou myš pro doplnění svých herních dovedností, přinášejí myši Pulsefire Haste 2 maximální pohodlí a ovládání na dosah ruky.

Herní myš Pulsefire Haste 2 je velmi lehká a má pevnou konstrukci pláště. Kabelové i bezdrátové varianty jsou vybaveny novým snímačem HyperX 26K, který nabízí přesné sledování a optimální citlivost pro plynulé a rychlé pohyby kurzoru až do 26 000 DPI a rychlost sledování 650 IPS.

Řada myší Pulsefire Haste 2 využívá nové a spolehlivé spínače HyperX, které poskytují hmatovou a zvukovou zpětnou vazbu a životnost až 100 milionů kliknutí.

Herní myš Pulsefire Haste 2 nabízí lepší ovládání díky přiloženým nalepovacím gumovým povrchům pro lepší úchop, ohebnému paracord kabelu, který snižuje napětí a odpor, a prvotřídním PTFE bruslím, které zajišťují nízké tření a vysokou odezvu pro rychlý a snadný skluz.

Oba modely lze navíc plně přizpůsobit a optimalizovat podle osobních preferencí uživatelů pomocí softwaru HyperX NGENUITY. Uživatelé mohou vytvářet makra pro programovatelná tlačítka, přizpůsobovat nastavení DPI a personalizovat osvětlení RGB.

Zdroj: HyperX

Mohlo by vás zajímat

Reklama