Router Nighthawk M6 Pro poskytuje rychlý mobilní internet v přenosném zařízení velikosti dlaně

Router je vybaven 5040mAh baterií, která dokáže na jedno nabití zajistit až 13 hodin práce / NETGEAR
Společnost NETGEAR uvedla na trh novou verzi mobilního routeru Nighthawk M6 Pro 5G WiFi 6E Hotspot. Zařízení velikosti dlaně je vybaveno nejnovějšími bezdrátovými technologiemi 5G mmWave a WiFi 6E, která dokáží při cestách za prací či zábavou nabídnout internet o rychlosti až 8 Gb/s a nepřerušované, bezpečné a bezdrátové připojení k internetu i v přetíženém prostředí.

Mezi nejvýznamnější výhody 5G mmWave patří schopnost poskytovat extrémní kapacitu, ultra vysokou propustnost a ultra nízkou latenci. To z ní činí ideální řešení pro aplikace, které vyžadují přenos dat v reálném čase.

WiFi 6E navíc poskytuje dle webu výrobce vyšší výkon a efektivitu díky rozšíření spektra WiFi do frekvenčního pásma 6 GHz, což snižuje rušení a zlepšuje konektivitu. Kombinace 5G mmWave a WiFi 6E poskytuje uživatelům bezprecedentní úroveň vícegigového bezdrátového výkonu a konektivity.

Router je vhodný nejen pro použití na cestách, ale také pro použití doma nebo na dovolené, zejména v oblastech, kde chybí spolehlivý širokopásmový internet. Router dokáže poskytovat vícegigový internet a zvýšit pokrytí WiFi až na 180 metrů čtverečních pomocí režimu In-Home Performance Mode, který se aktivuje vyjmutím baterie a použitím napájecího adaptéru.

Ve větších domácnostech může hotspot poskytovat WiFi prostřednictvím stávajícího WiFi routeru jeho připojením k ethernetovému portu 2,5 Gb/s. V místech, kde není silný mobilní signál, lze použít externí antény (prodávají se samostatně), které zvýší příjem 5G. Vestavěný port USB-C hotspotu lze také použít k nabíjení zařízení nebo jako ultrarychlé kabelové připojení až 5 Gb/s k počítači nebo notebooku.

Router je vybaven 5040mAh baterií, která dokáže na jedno nabití zajistit až 13 hodin práce nebo zábavy. Zařízení podporuje mezinárodní roaming ve více než 125 zemích.

Zdroj: NETGEAR

Mohlo by vás zajímat

Reklama