Genesis Nitro 550 G2 je modernizovanou druhou generací herního křesla

Nový tvar opěrek umožňuje snadné a správné polohování rukou / Genesis
Odolnost a pohodlí. Dvě nejdůležitější vlastnosti herních křesel, na které se hráči zaměřují především. Pro splnění očekávání herní komunity se značka Genesis rozhodla modernizovat jeden ze svých vlajkových produktů Nitro 550 z kategorie herních křesel a uvést na trh druhou generaci těchto herních křesel ve verzi G2.

Herní křeslo Genesis Nitro 550 G2 poskytuje pohodlí tisícům hráčů. Vylepšená druhá generace přináší dle webu výrobce nejen zcela nové prošívání, které křeslu propůjčuje herní charakter, ale také odolnější pětiramennou kovovou základnu a přepracovaný sedák, který je vybavený novými elastickými pásky.

Ty poskytují hráčům lepší oporu a pohodlí. Použité materiály přinášejí jistotu, že si měkká pěna výplně zachová své vlastnosti po dlouhou dobu.

Nová verze židle Genesis Nitro 550 G2 uspokojí všechny hráče, kteří dávají přednost širším, výjimečně měkkým opěrkám rukou s nastavitelnou výškou.

Jejich nový tvar umožňuje snadné a správné polohování rukou. Kromě nových prvků nabízí Genesis Nitro G2 již osvědčená řešení: průhledná záda z materiálu odolného proti roztržení, možnost zablokování opěradla a kolečka CareGlide, která slouží k přemisťování křesla bez rizika poškrábání podlahy.  

Herní křeslo Genesis Nitro 550 G2 je dostupné prostřednictvím vybraných prodejců a resellerů za cenu od 4 990 Kč.

Zdroj: Genesis

Mohlo by vás zajímat

Reklama