Kapesní a elegantní SSD disk od Kingstonu s kapacitou až 2 TB

Model XS1000 nabízí rychlost čtení až 1 050 MB/s / Kingston
Společnost Kingston Digital Europe spustila dodávky nového kapesního, přenosného a zároveň elegantního SSD disku XS1000 External SSD na evropský trh.

Disk XS1000 rozšiřuje řadu externích SSD Kingston, kde najdete také model XS2000. Oba disky jsou dle webu výrobce velmi kompaktní a váží méně než 29 gramů, aby se daly snadno nosit po kapsách.

Kingston XS1000 nabízí rychlost čtení až 1 050 MB/s a kapacitu až 2 TB, což poskytuje dostatek prostoru k uložení velkého množství fotografií, videí a souborů. Disk se dodává s USB-C na USB-A kabelem a zachovává tak zpětnou kompatibilitu, aby se zajištila bezproblémová konektivita se všemi staršími zařízeními.

SSD disk XS1000, velikosti přívěsku na klíče, slouží jako spolehlivý společník pro snadné zálohování souborů a zaručuje nepřetržitý přístup k důležitým dokumentům, vzácným vzpomínkám i mediálním souborům.

„Zákazníci hledají pohodlné, rychlé a spolehlivé úložiště za dostupnou cenu. Díky XS1000 už hledat nemusejí, protože jim nabízíme víc možností externího úložiště,“ řekla Liny Cheliyan, obchodní manažerka pro Flash a SSD disky Kingston v regionu EMEA. „Tento disk jsme navrhli jako kompaktní a elegantní, ale má pouze poloviční velikost standardního SSD. To zajišťuje bezkonkurenční mobilitu, což z něj činí jasnou volbu pro ty, co hledají kombinaci pohodlí a špičkového výkonu.“

Disk XS1000 je k dispozici v kapacitách 1 a 2 TB a vztahuje se na něj omezená pětiletá záruka s bezplatnou technickou podporou.

Zdroj: Kingston

Mohlo by vás zajímat

Reklama