Přenosný herní monitor GAMING 16G3 s obnovovací frekvencí 144 Hz

Novinka je vybavena dvěma 1W reproduktory a výstupním konektorem pro sluchátka / AGON by AOC
Společnost AGON by AOC představuje přenosný herní monitor GAMING 16G3. Tento 15,6palcový (39,5 cm) model je navržen tak, aby díky elegantnímu a tenkému designu proměnil vaše cesty v zajímavý herní nebo pracovní zážitek.

NOVÝ monitor AOC GAMING 16G3 disponuje dle webu výrobce Full HD IPS displejem s obnovovací frekvencí 144 Hz a dobou odezvy 4 ms (se zapnutou možností Overdrive). Tento monitor s jasem až 250 cd/m2 a kontrastním poměrem 1000:1 zajišťuje, že výrazné barvy, podmanivé světla a stíny budou dobře zobrazeny, ať už v interiéru nebo venku.

Technologie Adaptive-Sync eliminuje trhání obrazovky, zatímco nízké vstupní zpoždění přináší nepopiratelnou výhodu, kdy milisekundy a rychlé reakce často znamenají rozdíl mezi výhrou a prohrou v zápase.

Novinka plynule spojuje černé a červené akcenty, proto má 16G3 skutečně elegantní styl. Jeho štíhlý 11,5 mm profil a nízká hmotnost pod 1,1 kg jsou přitom praktické. Svými rozměry odpovídá notebookům s 15,6palcovou obrazovkou, takže se monitor vejde do většiny brašen na notebooky a pro větší bezpečnost je dodáván s polstrovanou brašnou na přenášení.

Monitor 16G3 doplňuje jeho minimalistický design také vestavěným chytrým stojanem, který poskytuje řadu úhlů náklonu pro zajištění co nejpohodlnějšího sledování při delších herních seancích na jakémkoli myslitelném místě. Přechod mezi režimy na výšku a na šířku je intuitivní záležitostí díky funkci Auto-Pivot, která je snadno přístupná prostřednictvím dodávaného softwaru i-Menu.

Model 16G3 nabízí širokou škálu možností připojení, které vyhovují moderní herní všestrannosti. Zatímco vstup microHDMI vyhovuje konzolím minulé i současné generace (například PS4, PS5 nebo Xbox One, Xbox řady S nebo X) a starším notebookům, jeden ze vstupů USB-C podporuje režim DisplayPort Alt a napájecí jednotku, což umožňuje bezproblémové připojení k notebookům.

Druhý port USB-C modelu 16G3 umožňuje vstup stejnosměrného napájení, což zjednodušuje správu kabelů. Toto stejnosměrné napájení lze přes první port USB-C přivést do připojeného notebooku, a umožňuje jejich nabíjení a současné sdílení displeje.

Tento přenosný model je vybaven také dvěma 1W reproduktory a výstupním konektorem pro sluchátka. Monitor AOC GAMING 16G3 bude na trh uveden v polovině září za doporučenou cenu 7 604 Kč.

Zdroj: AGON by AOC

Mohlo by vás zajímat

Reklama