Nintendo Switch v roce 2024: Nová vlna her

Rok 2024 bude pro hráče plným vzrušujících herních novinek / Kawee / Adobestock.com
Rok 2024 je pro majitele a fanoušky konzole Nintendo Switch zásadním obdobím plným vzrušujících herních novinek. Od remasterovaných klasik po zcela nové tituly, Nintendo přináší rozmanitý seznam her, které by neměly uniknout pozornosti žádného hráče.

Každý si přijde na své

Letošní rok se pro všechny fanoušky Nintenda jeví jako nadějný. Firma přichází totiž s nabídkou her, které osloví širokou škálu hráčů. Od akčních dobrodružství po strategické výzvy, Nintendo nadále ukazuje svou schopnost poskytovat hráčům rozmanité herní zážitky. A co rok 2024 přináší konkrétně?

Jujutsu Kaisen: Cursed Clash

Tato hra je založena na populárním animovaném manga seriálu Jujutsu Kaisen. Jako hráč se můžete těšit na akční boje a možnost prozkoumat svět známý z televizních obrazovek.

Tomb Raider I–III Remastered

Série Tomb Raider je ve světě videoher ikonou a tento remasterovaný balíček přináší první tři hry se všemi rozšířeními a tajnými úrovněmi. Tentokrát se v roli Lary Croft vydáte na dobrodružství plné hádanek a akce.

Mario vs. Donkey Kong

Nintendo opět přináší svou klasiku – tentokrát z jiné perspektivy. Mario vs. Donkey Kong představuje klasické postavy Nintenda ve zbrusu novém dobrodružství. Hra vás postaví před různé překážky, které musíte překonávat, abyste zachránili hračky nesoucí podobu miniaturního Maria.

Inkulinati

Kreativní strategická hra s unikátním středověkým uměleckým stylem nabídne možnost navrhnout vlastní armády – vytvoříte si tak vlastní bizarní stvoření, se kterými pak táhnete do boje. Hra je skvělým způsobem, jak spojit strategické uvažování s kreativitou.

Splatoon 3: Side Order

Toto dlouho očekávané DLC přináší nový příběh a rozšiřuje herní svět. Z pozice hráče se setkáte s výzvami v alternativní realitě.

Shiren The Wanderer: The Mystery Dungeon of Serpentcoil Island

Nová kapitola série Mystery Dungeon je opět roguelike hrou, která slibuje tradiční dungeon crawling s novými prvky. Pokud jste fanoušky Mystery Dungeon, rozhodně si tento díl nenechte ujít.

Berserk Boy

Inspirací pro tuto retro platformovku je série Mega Man. Hra nabízí dynamickou akci, kde mohou hráči využívat elementární síly k boji proti nepřátelům.

Unicorn Overlord

Taktická RPG hra od Vanillaware přináší krásný vizuální styl a strategický gameplay. V průběhu můžete rekrutovat více než 60 unikátních postav a prozkoumávat obrovský svět.

Princess Peach: Showtime!

V této hře se princezna Peach stává hlavní hrdinkou a pomocí různých kostýmů získává rozličné schopnosti. Cílem je zachránit divadlo Sparkle, které je v ohrožení kvůli Grape a Sour Bunch. Zvládnete to?

Další tituly

Hráči se mohou těšit i na další tituly jako “Penny’s Big Breakaway“, „The Plucky Squire“, „Inazuma Eleven: Victory Road“ a mnoho dalších. Kompletní seznam her najdete na oficiálním webu Nintenda.

Veronika Decsy
Copywriter
Copywriterka s přesahem do SEO, která se psaním živí od roku 2017. Dokáže se vcítit do potřeb klienta a tvoří věcné a poutavé texty. Některé z nich můžete najít například na portálu produktvdetailu.cz.

Mohlo by vás zajímat

Reklama