Cooler Master má novou ATX skříň TD500 MAX se speciálním systémem chlazení

Efektivitu průtoku vzduchu radiátorem pak umocňují tři 120mm ventilátory / Cooler Master
Nová počítačová skříň Cooler Master TD500 MAX byla navržena, aby uspokojila požadavky nejnáročnějších nadšenců do stavby počítačů, integruje výjimečný systém chlazení a další uživatelsky přívětivé funkce.

Středobodem modelu TD500 MAX je komplexní řešení chlazení, které zahrnuje také předinstalovaný AIO chladič ML360 Atmos ve verzi MAX s 360 x 38mm radiátorem, zajišťujícím dle webu výrobce optimální chladicí výkon i v náročných podmínkách.

Efektivitu průtoku vzduchu radiátorem pak umocňují tři 120mm ventilátory Mobius 120P ARGB. V rámci skříně je připraveno také napájení reprezentované modelem GXII Gold 850W ATX 3.0 ve verzi MAX.

Skříň je dále vybavena extra vyvedenými konektory, které zjednodušují proces sestavování a dále vylepšují celkový cable management. Novinka disponuje také inovativním úložištěm na šroubky. Pod krytem zdroje se nachází praktický úložný prostor ihned dostupný pro další šroubky.

Za zmínku stojí také podpora ATX 3.0, počítačová skříň TD500 MAX je tedy kompatibilní s nejnovějšími grafickými kartami a procesory, které využívají moderní nejvýkonnější sestavy.

Řadu nadšenců zaujme i exkluzivní barevné provedení, kdy estetický potenciál celé skříně podtrhuje speciální šedé provedení. Nová počítačová skříň je zajímavou kombinací funkčnosti a designu pro maximálně pozitivní uživatelský zážitek při stavbě i následném používání počítače. Model Cooler Master TD500 MAX bude dostupný na konci dubna 2024, a to za doporučenou cenu 10 490 Kč.

Zdroj: Cooler Master

Mohlo by vás zajímat

Reklama