Chromebook Plus 514 se 14palcovým displejem podporuje rychlé připojení Wi-Fi 6E

Webkamera s rozlišením 1080p je vybavena funkcí Temporal Noise Reduction pro potlačení šumu / Acer
Společnost Acer rozšířila řadu notebooků Chromebook Plus o nový model Chromebook Plus 514, výkonný, kompaktní a odolný laptop, který uživatelům umožní zvládat více díky možnostem systému ChromeOS s funkcemi umělé inteligence.

Model Chromebook Plus 514 je vybaven procesorem Intel Core i3-N305 a pamětí LPDDR5 RAM o kapacitě 8 GB. Díky tomu Chromebook Plus 514 nabízí dvojnásobnou rychlost, paměť a úložiště a poskytuje svižnou odezvu a efektivní multitasking, ať už jde o běh integrovaných aplikací využívajících umělou inteligenci, jako jsou Dokumenty Google nebo Fotky Google, sledování oblíbených pořadů ve Full HD na displeji s rozlišením 1080p nebo editaci videí pomocí aplikace LumaFusion. Procesor navíc dle webu výrobce zajišťuje celodenní zábavu s výdrží až 11 hodin na rychle se nabíjející baterii.

Chromebook je vybaven 14palcovým Full HD displejem s technologií IPS, jasem 300 nitů a širokými pozorovacími úhly, takže vše na něm – od videa a fotografií až po obrázky a text – je živé, ostré a jasné.

Displej tvoří paletu pro umělou inteligencí obohacené grafické nástroje jako je Magic Eraser v aplikaci Fotky Google, stejně jako Adobe Photoshop a Adobe Express rozšířené o generativní AI Adobe Firefly. Displej notebooku Chromebook Plus 514 bude v nabídce v dotykovém i nedotykovém provedení s antireflexní vrstvou, která přináší jasný obraz i na denním světle.

Zůstat ve spojení je nyní jednodušší a příjemnější díky spolehlivému připojení Wi-Fi 6E a videokonferenčním nástrojům notebooku Chromebook Plus 514. Webkamera s rozlišením 1080p je vybavena funkcí Temporal Noise Reduction (TNR) pro potlačení šumu a také nástroji umělé inteligence, které zlepšují ostrost, světlost a rozmazávají pozadí.

Funkce automatické úpravy obličejové expozice webové kamery upravuje expozici na základě světelných podmínek v okolí obličeje zabírané osoby pro získání lichotivějších snímků; je také vybavena čočkou Blue Glass, která poskytuje vysoce kvalitní snímky i za zhoršených světelných podmínek.

V případě potřeby soukromí lze webkameru zakrýt fyzickou krytkou, uživatelé také mohou ztlumit duální mikrofony a vypnout kameru jediným kliknutím. Výjimečný obraz navíc doplňují dva reproduktory DTS Audio.

Notebooky Acer Chromebook Plus 514 se budou prodávat v konfiguracích s úložištěm až 512 GB aby si uživatelé mohli důležité soubory ukládat na lokální disk. V případě nedostupnosti internetového připojení zajistí synchronizace souborů Chromebook Plus, že budou Dokumenty, Tabulky a Prezentace Google vždy dostupné, ať už online nebo ofline.

Acer Chromebook Plus 514 je navržen tak, aby byl přenosný a odolný zároveň, uživatelé tak mohou jeho výkon využívat na cestách po celý den. I přes 20,5 mm tenkou a 1,43 kg vážící konstrukci splňuje požadavky armádní normy MIL-STD 810H a je tak připraven odolávat každodennímu opotřebení.

Konektivitu s nejrůznějšími druhy zařízení prostřednictvím Bluetooth 5.2 nebo pomocí široké nabídky portů, která zahrnuje dva porty USB 3.2 Gen 1 Type-C (jeden na každé straně) podporující nabíjení přes USB.

Zdroj: Acer 

Mohlo by vás zajímat

Reklama