První all-in-one počítače Acer s umělou inteligencí a procesory Intel Core Ultra

Řada Aspire typu „vše v jednom“ zaujmou tenkým, stylovým provedením, které vám ušetří místo / Acer
Společnost Acer představila dva nové modely all-in-one stolních počítačů řady Aspire C, které přinášejí komplexní využití umělé inteligence pro každodenní práci a zábavu.

Nové počítače  Acer Aspire C24 (C24-195ES) a Acer Aspire C27 (C27-195ES) jsou dle webu výrobce vybaveny procesory až Intel Core Ultra 7 155U s integrovanou technologií Intel AI Boost a grafikou Intel Graphics, až 32 GB dvoukanálové paměti DDR5 a až 2 TB M.2 PCIe SSD, které poskytují dostatečný výkon a možnosti.

Pro ještě větší komplexnost all-in-one počítačů s umělou inteligencí využívají funkce usnadňující produktivitu, jako Copilot, každodenní společník, který využívá sílu umělé inteligence pro zvýšení produktivity a kreativity, zatímco řešení Intel Unison umožňuje propojit více zařízení a operačních systémů do jednoho centra zaměřeného na jedinou obrazovku.

Jejich webkamery s rozlišením 1440p QHD a 5,0 megapixely (s krytkou pro ochranu soukromí) podporují Windows Studio effects a AcerPurifiedVoice s technologií AI redukce šumu, která potlačuje nežádoucí zvuky v pozadí při vedení online schůzek a hovorů.

Uživatele také potěší velmi rychlé a stabilní připojení při streamování a surfování díky připojení Wi-Fi 7 spolu s Bluetooth LE audio, které umožňuje vícekanálový přenos s vylepšenou bezdrátovou kvalitou zvuku prostřednictvím více audio zařízení.

All-in-one počítače  Acer Aspire C budou k dostání s 23,8 a 27palcovými displeji s rozlišením FHD IPS, úzkými rámečky a působivým poměrem obrazovky k tělu, který u 27palcového modelu dosahuje až 95,7 %, a s technologií Acer Bluelight Shield, která uživatelům umožňuje snížit úroveň modrého světla na obrazovce pro příjemnější dojem.

Štíhlé a minimalistické stolní počítače Aspire C jsou navrženy pro všestranné použití a poskytují výjimečnou flexibilitu a možnosti manipulace díky schopnosti naklápění obrazovky (-5 až 25°) a otáčení (až 30° vlevo/vpravo) na ergonomickém stojanu s nastavitelnou výškou až 120 mm a volitelné sadě pro uchycení VESA pro více možností umístění.

Součástí balení je elegantní sada bezdrátové klávesnice a myši Acer Elite 19, která se hodí k jakékoli PC sestavě a velkorysý počet portů pro připojení více zařízení a rychlý přenos dat: čtyři porty USB typu A, port typu C a HDMI.

Zdroj: Acer

Mohlo by vás zajímat

Reklama