Přístupový bod WiFi 7 pro firmy s vyššími nároky na konektivitu

Nový přístupový bod vyřeší i problémy spojené s rušením signálu / NETGEAR
Společnost NETGEAR uvedla na trh třípásmový přístupový bod WBE710 Insight Manageable WiFi 7. Primárně je určen pro firmy a aktivity, které vyžadují spolehlivé bezdrátové připojení k internetu.

Nový model WBE710 je založen dle webu výrobce na nejnovější technologii WiFi 7 a zlepšuje datovou propustnost napříč několika pásmy a snižuje přetížení sítě.

Přístupový bod také vyřeší problémy spojené s rušením signálu pomocí interpunkce preambule, která umožní zařízením používat části různých kanálů k přenosu dat, což výrazně sníží přetížení sítě.

WBE710 poskytuje snadnou správu a volitelnou centralizovanou správu cloudu, aniž by byl potřeba další hardware. Nabízí také zpětnou kompatibilitu se všemi ostatními spravovatelnými bezdrátovými přístupovými body NETGEAR Insight a s předchozími WiFi zařízeními, což zajišťuje snadnou integraci do stávající infrastruktury.

Model WBE710 je nejnovějším přírůstkem do komplexního síťového řešení společnosti NETGEAR. V kombinaci s routerem PR60X Pro, nejnovějšími přepínači Multi-Gig PoE a technologií NETGEAR Insight je tento přístupový bod dalším prvkem kompletního síťového ekosystému, který lze snadno nasadit, spravovat a monitorovat z jednoho místa.

Přístupový bod WBE710 Insight Manageable WiFi 7 je již na tuzemském trhu nabízen za koncovou cenu 429 EUR (cca 10.855 Kč).

Zdroj: NETGEAR

Mohlo by vás zajímat

Reklama