První kapesní herní počítač od Aceru nese označení Nitro Blaze 7

Sedmipalcový dotykový displej IPS s rozlišením FHD nabízí obnovovací frekvenci 144 Hz / Acer
Acer Nitro Blaze 7 kombinuje moderní technologie a kompaktní design. První generace kapesního herního počítače Acer s umělou inteligencí je vybavena procesorem AMD Ryzen 7 8840HS s Ryzen AI, která optimalizuje výkon a odezvu v široké škále her a aplikací.

Konstrukce umožňuje uživatelům snadno přenášet zařízení v tašce nebo kapse a okamžité hraní prakticky kdekoliv. Novinka je dle webu výrobce vybavena 7palcovým Full HD (FHD) IPS displejem s dotykovým rozhraním, navíc s technologií AMD FreeSync Premium a rychlou obnovovací frekvencí 144 Hz.

Díky tomu si hráči při hraní svých oblíbených AAA titulů mohou vychutnat kvalitní obraz a citlivé ovládání. Systém běží na Windows 11 a je vybaven novou aplikací Acer Game Space, která umožňuje instalaci her z různých platforem.

Model Nitro Blaze 7 poskytuje dostatečný výkon a efektivitu pro každodenní hraní a zábavu. Zejména díky procesoru AMD Ryzen 7 8840HS, který se může pochlubit působivými 39 AI TOPS.

S technologií Ryzen AI mohou uživatelé očekávat optimalizovanou efektivitu a podporu funkcí využívajících umělou inteligenci přímo v zařízení. Novinka využívá grafiku AMD Radeon 780M a technologii Radeon Super Resolution pro grafický upscaling v reálném čase a bez zpoždění.

Sedmipalcový dotykový displej IPS s rozlišením FHD (1920×1080) nabízí rychlou obnovovací frekvenci 144 Hz, 100% pokrytí sRGB a technologii AMD FreeSync Premium, která přináší plynulé scény a hraní bez trhání. Nitro Blaze 7 také zajišťuje plynulý multitasking a dostatek prostoru pro hry, média a další soubory. Poskytuje velkorysou úložnou kapacitu až 2 TB M.2 NVMe PCIe SSD a 16 GB LPDDR5x paměti s rychlostí 7500 MT/s pro vyšší přenosové rychlosti a šířku pásma.

Díky nové aplikaci Acer Game Space mohou uživatelé snadno procházet knihovnu her v herním kapesním počítači s operačním systémem Windows 11. Hráči získají rychlý přístup k tomuto prostředí a mohou si zde vybírat ze svých nejoblíbenějších herních titulů. Zařízení je také plně kompatibilní s hlavními herními platformami a obsahuje 3 měsíce služby PC Game Pass pro přístup ke stovkám nejkvalitnějších počítačových her.

Od výběru předmětů v inventáři, trasování postav po přiblížení detailů poskytuje design Nitro Blaze uživatelům plně intuitivní ovládání. Citlivé ovládání dotykového rozhraní umožňuje hráčům zapojit se do her přirozenou cestou a poskytuje nové možnosti pro inovativní herní mechanismy.

Navíc klávesová zkratka, která hráče okamžitě přenese do jejich herní knihovny, joystick a směrová tlačítka zařízení Nitro Blaze ještě více usnadňují přesnější a všestrannější navigaci v herních světech.

Pro vysokorychlostní připojení podporuje herní handheld Nitro Wi-Fi 6E a poskytuje různé porty pro bezproblémové párování zařízení a příslušenství včetně USB4 (Type-C) s rychlým nabíjením a čtečky karet MicroSD pro rozšíření kapacity úložiště.

Zdroj: Acer

Mohlo by vás zajímat

Reklama