Bezdrátový dvoupásmový router MB230-4G vytvoří připojení i tam, kde není dostupný kabelový internet

Stačí vložit nano SIM kartu do zařízení a router automaticky rozpozná nastavení sítě / Mercusys
Společnost Mercusys představila nový bezdrátový dvoupásmový gigabitový router MB230-4G, který přináší vysokorychlostní internetové připojení díky technologii 4G+ Cat6 a standardu AC1200.

Model je určen pro domácnosti a malé firmy, které vyžadují stabilní a rychlé internetové připojení bez nutnosti pevného připojení k internetu. Díky kompatibilitě s 4G LTE sítěmi umožňuje dle webu výrobce nový router připojení k internetu i v oblastech, kde není dostupný kabelový internet. To z něj činí ideální řešení pro uživatele žijící mimo města nebo na místech s omezenými možnostmi připojení.

Mercusys MB230-4G nabízí maximální rychlost stahování až 300 Mb/s a rychlost odesílání až 50 Mb/s, což znamená plynulé streamování videí ve vysokém rozlišení, hraní online her a další náročné internetové aktivity.

Router podporuje dvoupásmovou Wi-Fi s kombinovanou rychlostí až 1200 Mb/s, přičemž v pásmu 2,4 GHz dobře poslouží pro méně náročné úkoly, jako je procházení webu nebo e-mailová komunikace, zatímco 5 GHz se hodí pro datově objemnější operace.

Velkým přínosem pro uživatele je snadné nastavení zařízení, které lze provést během několika minut díky uživatelsky přívětivému rozhraní. Vše, co je potřeba, je vložit nano SIM kartu do zařízení a router automaticky rozpozná nastavení sítě. K dispozici je také intuitivní aplikace Mercusys, jež umožňuje jednoduchou správu a monitorování sítě přímo z chytrého telefonu.

Obslouží až 64 zařízení současně

Nový model MB230-4G je vybaven interními anténami s vysokým ziskem, které zajišťují rozšířený dosah a silný signál i v prostorách s více překážkami. Výsledkem je stabilní připojení v celém domě nebo kanceláři. Díky tomu, že router podporuje až 64 zařízení současně, je ideální volbou pro domácnosti nebo malé firmy, které používají větší množství připojených zařízení, například chytré telefony, tablety, notebooky a IoT zařízení.

Navíc díky plně funkčnímu WAN/LAN portu může MB230-4G fungovat jako router kompatibilní s kabelovými, optickými a DSL modemy, nebo poskytovat internet pro kabelová zařízení.

Bezpečnostní funkce routeru MB230-4G zahrnují podporu nejnovějšího šifrovacího standardu WPA3, jenž zajišťuje vyšší úroveň zabezpečení dat a chrání uživatele před neoprávněným přístupem. Tento bezpečnostní protokol je zvláště důležitý pro ochranu citlivých dat, jako jsou finanční informace nebo osobní údaje.

Připojení, které není fixováno na jedno místo

Díky kombinaci vysokého výkonu, snadného nastavení, pokročilých bezpečnostních funkcí a kompatibility s 4G+ LTE sítěmi představuje Mercusys MB230-4G ideální řešení pro všechny, kteří hledají spolehlivý způsob připojení k internetu, ať už doma, v kanceláři nebo na cestách. Stačí mít aktivovanou vhodnou datovou nano SIM kartu a uživatelé mohou okamžitě začít bezstarostně surfovat.

Zdroj: Mercusys

Mohlo by vás zajímat

Reklama