Nejmenší A4 barevná tiskárna na světě OKI C650 s rychlostí 35 stran za minutu

 
Další 1 fotografie v galerii
Samostatné tonery a válce umožňují vysokou výtěžnost spotřebního materiálu / OKI
Nová tiskárna C650 poskytuje dostatečně vysoký tiskový výkon, spolehlivost a práci s širokou škálou médií, to vše ve formátu barevné A4 stolní tiskárny.

Model C650 je určen pro firmy s omezeným prostorem: pohodlně se vejde i do těch nejmenších prostor a zároveň tiskne rychle v profesionální kvalitě. Zařízení je proto ideální pro použití v různých odvětvích, včetně maloobchodu, hotelů, restaurací, zdravotnictví, vzdělávání a stavebnictví.

Tiskárna OKI C650 s digitální LED technologií poskytuje rychlý tisk v realistických barvách. Poradí si se vším: od každodenních dokumentů až po veškeré marketingové materiály a značení. Zařízení tiskne 35 stran za minutu (při rozlišení 1 200 × 1 200 dpi) na média s gramáží od 60 do 256 g/m² a délkou od B8 až po 1,32 m.

Technologie pro úsporu místa zajišťuje, že všechny operace lze provádět z přední strany zařízení, což výrazně snižuje množství potřebného místa k provozu tiskárny. Po stranách tiskárny je třeba ponechat pouze 2 cm volného místa. Vejde se tedy i do nejtěsnějších prostor bez omezení funkčnosti. 

Samostatné tonery a válce umožňují vysokou výtěžnost spotřebního materiálu. Díky tomu je zařízení ideální pro firmy vyžadující častý tisk s vysokým barevným pokrytím.

Pro rozšíření tiskárny C650 o kopírování a skenování lze používat aplikaci ABBYY FineScanner. Jedná se o chytrý mobilní skener využívající umělou inteligenci pro skenování papírových dokumentů a pořizování digitálních kopií určených k tisku a ukládání. To tiskárně C650 přidává funkci skenování a současně odstraňuje potřebu samostatného stolního skeneru nebo multifunkčního zařízení, které by zabíraly cenné místo.

Mohlo by vás zajímat

Reklama