Elegantní reproduktory Smart Speaker se dají ovládat jednoduše hlasem

Reproduktory Smart Speaker lze synchronizovat i s vaším smartphonem / Energy Sistem
Na tuzemském trhu se objevila nová řada chytrých reproduktorů Energy Smart Speaker. Novinky nabízejí vedle elegantního provedení a solidního zvuku také službu Amazon Alexa.

Reproduktory Energy Smart Speaker jsou dostupné ve třech odlišných provedeních. Nejmenším modelem je Energy Smart Speaker 3 Talk s jedním 2″ 5W reproduktorem.

Trojnásobně vyšší výkon pak nabízí Energy Smart Speaker 5 Home se dvěma 2,5″ 8W reproduktory. Poslední novinkou je Energy Smart Speaker Tower 7 ve věžovém provedení se dvěma 4″ širokopásmovými a jedním 1,5″ výškovým reproduktorem o celkovém výkonu až 40 W.

Součástí každého zařízení je také vestavěný obousměrný audio systém a inteligentní služba Amazon Alexa. Prostřednictvím hlasových příkazů tak můžete nejen ovládat jednotlivé reproduktory, ale zároveň i získat aktuální přehled o dopravě, počasí či naplánovaných aktivitách.

Reproduktory Smart Speaker lze synchronizovat s libovolnými mobilními zařízeními a následně je prostřednictvím aplikace Energy Multiroom Wi-Fi připojit k domácí bezdrátové síti. Připojení Wi-Fi a aplikace Energy Multiroom Wi-Fi navíc uživatelům umožňují vzájemně spárovat více chytrých reproduktorů, přehrávat hudbu ze Spotify a AirPlay či poslouchat online rádio. Reproduktory je možné ke zdroji hudby připojit také skrze Bluetooth, USB disk, microSD kartu či 3,5mm audio vstup.

Model Smart Speaker 3 Talk se bude prodávat za 2 500 Kč. Model Energy Smart Speaker 5 Home je k dostání za 3 499 Kč a model Energy Smart Speaker Tower 7 za 4 499 Kč.

Mohlo by vás zajímat

Reklama