Tiskárny HP OfficeJet Pro se zásobníkem až na 250 listů mají nejlepší zabezpečení ve své třídě

Při práci s dokumenty a tisku už nemusíte sedět přikovaní ke stolu / HP
Společnost HP Inc. právě uvádí na tuzemský trh novou řadu chytrých tiskáren, určenou zejména pro malé firmy. Jaké funkce budou modely OfficeJet Pro nabízet?

Nové tiskárny HP OfficeJet Pro přináší inteligentnější řešení a praktický design, neztratily přitom nic z výkonu a spolehlivosti. Oproti předchozí generaci jsou navíc nové modely o 39 % menší.

Novinka nabízí řadu zajímavých funkcí: například při opakovaných úlohách zmizí zbytečné kroky díky tzv. "Smart Tasks", neboli Inteligentním úlohám, jde o mobilní řešení, které automatizuje skenovací úlohy.

Uživateli pomůže organizovat dokumenty o 50 % rychleji a umožní automatický oboustranný tisk a pokročilé skenování do cloudu, emailu i jinam jenom na poklepání, a dokonce i tvorbu editovatelných, prohledávatelných dokumentů na telefonu nebo tiskárně.

Kromě toho při práci s dokumenty už nemusíte sedět přikovaní ke stolu. Umožní to snadný tisk, skenování a kopírování přímo z telefonu prostřednictvím aplikace HP Smart.

Tato řada tiskáren by měla podle výrobce nabídnout nejlepší zabezpečení ve své třídě, které uživateli pomůže ochránit jeho soukromí. Bezproblémové připojení zaručí Wi-Fi se schopností samoopravy, díky které se tiskárna po výpadku Wi-Fi sama opětovně připojí do sítě a připraví k použití.

Řada HP OfficeJet Pro 9000 (modely 9013 a 9023) bude na tuzemském trhu dostupná již příští týden, a to od 4 499 Kč. Model HP OfficeJet Pro 8013 bude k dostání ovšem až od července za cenu od 2 499 Kč, HP OfficeJet Pro 8023 o měsíc dříve od 2 999 Kč.

Mohlo by vás zajímat

Reklama