Kompaktní komunikátor umožňuje přijetí hovoru, zobrazení zmeškaných volání, ale i otevření dveří

Ovládání je intuitivní díky velkým, barevně podsvíceným, tlačítkům / 2N
Odpovídací jednotka Indoor Compact slouží jako protějšek ke dveřním interkomům a svým zpracováním i použitými materiály je určená jako zajímavý interiérový doplněk domácností.

Nová odpovídací jednotka má barevný displej o rozměru 4,3 palce s povrchem ze třímilimetrového tvrzeného skla, které v domácnosti zajistí maximální odolnost proti poškrabání i nárazu.

Ovládání je velmi intuitivní díky velkým, barevně podsvíceným, tlačítkům. Kromě funkcí přijetí videohovoru, otevření dveří, zobrazení zmeškaných volání či zapnutí tichého módu komunikátor v klidovém režimu navíc zobrazuje přesný čas a datum.

Při vyzvednutí hovoru umožňuje jednotka 2N Indoor Compact přepnutí obrazu z kamery interkomu na záběr z další externí IP kamery a tak si můžete ověřit, že dovnitř pouštíte jen ty správné hosty. Zvuk v HD kvalitě garantuje použití audio kodeku G.722, výstup pro reproduktor a systém pro potlačení okolních hluků.

Instalace a zapojení jednotky 2N Indoor Compact jsou snadné. Využití strukturované kabeláže typické pro dnešní domy umožňuje Indoor Compact doslova zacvaknout do systému a během pár sekund zajistit komunikaci i napájení přes PoE.

Speciální zápustná instalační krabice dovoluje, aby se i po nepřesném zazdění dosáhlo vodorovné polohy mírným pootočením displeje. Nastavení všech nainstalovaných jednotek, vytvoření adresáře i upgrade firmwaru lze provést přes webové rozhraní jak z lokální sítě, tak i vzdáleně s využitím služby 2N Remote Configuration.

Mohlo by vás zajímat

Reklama