Bluetooth reproduktor umožňující přímý streaming hudby s hlasovými asistenty a AirPlay 2

 
Další 1 fotografie v galerii
Home Speaker 300 je vybaven digitálními asistenty Google Assistant a Alexa / Bose
Nový reproduktor Home Speaker 300 je určený k hutnému ozvučení menších místností. Jeho 360° zvuk je díky použití speciální akustické čočky šířen stejně kvalitně do všech stran.

Home Speaker 300, Home Speaker 500 a dva soundbary – Bose Soundbar 700 a Soundbar 500 – lze v rámci dosahu jedné Wi-Fi sítě vzájemně kombinovat a vytvořit synchronizovaný bezdrátový rozvod hudby v celém domě či bytě.

Do každé místnosti, kterou chce uživatel ozvučit, zvolí nejvhodnější chytrý reproduktor a po instalaci aplikace Bose Music App do chytrého telefonu propojí jednoduše všechny přístroje do jediného audio systému. V aplikaci si následně zvolí, ve kterých místnostech má hudba hrát a zda chce slyšet v celém prostoru stejný hudební podkres, nebo pustit například v kuchyni hudbu jinou.

Kdokoli z rodiny může od té chvíle v celém bytě pouštět hudbu uloženou ve svém telefonu s využitím Bluetooth, z internetu s využitím služeb Spotify či Deezer (hudební knihovny), TuneIn (rádia z celého světa včetně českých a slovenských stanic) a dalších. Velkou výhodou při streamingu hudby z internetu je nezávislost na dosahu Bluetooth.

Pomocí aplikace uživatel určí pouze zdroj hudby a reproduktory komunikují následně s příslušnou službou napřímo přes domácí síť. Na jednotlivém reproduktoru lze přehrát také muziku z kabelem připojeného MP3 přehrávače.

Synchronizovaného přehrávání stejné hudby ve více místnostech bez nutnosti kabelového rozvodu lze docílit také pomocí integrovaného protokou AirPlay 2. Takto lze kombinovat i podporovaná audio zařízení více výrobců. 

Home Speaker 300 je vybaven vestavěnými digitálními asistenty Google Assistant a Alexa. Pro snadné rozpoznání hlasových povelů i v hlasitě ozvučené místnosti je osazen šesti citlivými směrovými mikrofony, které snímají zvuk z jednotlivých výsečí prostoru.

Mohlo by vás zajímat

Reklama