Kamera Axis poskytuje lepší zabezpečení a možnosti rozšířené videoanalýzy

Procesor pro pokročilou analýzu nabízí výběr ze čtyř profilů scény / AXIS
Na tuzemském trhu se objevila nová, cenově dostupná a výkonná, otočná kamera AXIS P5655-E PTZ pro všestranné použití v oblasti videodohledu.

Model AXIS P5655-E je vybaven snímačem s vysokou světelnou citlivostí a technologií Forensic WDR pro jasný obraz i ve scénách s velmi tmavými a současně velmi světlými plochami.

Díky technologii Axis Lightfinder 2.0 navíc snímá za slabého osvětlení obraz se sytějšími barvami a ostřejším vykreslením předmětů v pohybu. Elektronická stabilizace obrazu pak minimalizuje negativní dopady vibrací a otřesů.

Výkonnější procesor pro pokročilou analýzu navíc nabízí výběr ze čtyř profilů scény (interiér, exteriér, forenzní záznam a doprava). Pro každý z těchto profilů kamera automaticky optimalizuje expoziční dobu, vyvážení bílé, clonu, ostření, kontrast a šumový filtr tak, aby odpovídaly specifickým potřebám každé scény.

Podepsaný firmware a zabezpečené zavádění systému chrání firmware před pozměněním a zaručuje, že bude instalován výhradně autorizovaný firmware. V případě potřeby lze provést zabezpečené spuštění po resetu do továrního nastavení a získat tak naprostou jistotu, že kamera není napadena žádným malwarem.

Pro zajištění flexibilní instalace se tato kamera dodává s obousměrným zvukovým konektorem a čtyřmi vstupně-výstupními porty. Technologie Axis Zipstream s podporou standardů H.264 a H.265 navíc významně snižuje požadavky na šířku pásma a velikost datového úložiště. Kamera AXIS P5655-E je již v prodeji, a to za 51.900 Kč.

Mohlo by vás zajímat

Reklama