Tiskárna Smart Tank 515 má zásobník inkoustu až na 8 000 barevných stran

 
Další 2 fotografie v galerii
Modely nabízejí rychlý tisk a připojení k dvoupásmové Wi-Fi / HP
Nové tiskárny HP Smart Tank nabízí praktické řešení velkoobjemového tisku, a to za velmi nízkou cenu. Dvě novinky se objeví na tuzemském trhu již tento měsíc.

Modely HP Smart Tank 515/HP Smart Tank 530 disponují zásobníkem inkoustu, který vystačí až na tři roky tisku, respektive konkrétně na vytištění 18 000 černobílých nebo 8 000 barevných stran. S aplikací pro mobilní tisk Smart App můžete tisknout odkudkoliv a díky funkci HP Smart Tasks ušetříte spoustu času.  

Obě novinky jsou kompaktní, mají zabudovaný zásobník inkoustu, automatický senzor inkoustu a speciální systém, který při doplňování inkoustu brání jeho vylití (používají se uzavíratelné lahve). Tiskárny by podle výrobce měly poskytovat skutečně sytě černou, ostré písmo a živé barvy, a to vše až s tříletou rozšířenou zárukou. 

Mezi další důležité funkce patří automatický podavač papíru na 35 stran, jímž je vybaven model HP Smart Tank 530, jenž umožňuje uživatelům pracovat rychle a bez použití rukou. S funkcí ID Copy snadno okopírujete obě strany průkazu totožnosti na jednu stránku.

Modely nabízejí rychlý tisk a rychlé připojení k dvoupásmové Wi-Fi a také možnost tisku brožur v profesionální kvalitě bez ohraničení a fotografií, které časem neblednou.

Nová tiskárna Smart Tank 515 je v České republice v prodeji již od 1. září 2019, model HP Smart Tank 530 se začne prodávat od poloviny tohoto měsíce.

Mohlo by vás zajímat

Reklama