Chytrá chladnička Family Hub vám umožní zavolat si nebo zrcadlit přehrávání televize z pokoje

 
Další 2 fotografie v galerii
Přes vzdálený přístup telefonu si snadno vizuálně prohlédnete obsah lednice / Samsung
Nová chladnička Family Hub s obřím displejem, mikrofonem, reproduktory, fotoaparáty a bohatou konektivitou nezapře svůj původ u smartphonů a tabletů řady Galaxy.

Chytrá chladnička Family Hub společnosti Samsung běží na operačním systému Tizen. Displej „probudíte“ dotykem prstu, o navigaci se starají dotyková tlačítka ve spodní liště, která připomínají ovládací prvky u smartphonů řady Galaxy.

Základní obrazovkou je nástěnka, kam můžete připisovat vzkazy, přidávat kresby, „přilepovat“ fotografie nebo z této obrazovky rychle spustit přehrávání hudby, např. ze Spotify. Celkem má Family Hub až pět různě uspořádaných domovských obrazovek, kterým můžete na pozadí nastavit vlastní fotografie, nechybí ani panel se zástupci rychlého přístupu. Jako spořič může na displeji běžet třeba slideshow rodinných fotografií.

Chladnička Family Hub komunikuje s okolím přes Bluetooth a Wi-Fi, na dálku můžete přímo z lednice ovšem ovládat a nastavovat i další zařízení v domácnosti, např. klimatizaci, soundbar, chytré žárovky nebo televizi. A to buď dotykem, nebo hlasovým asistentem Bixby 2.0 s umělou inteligencí.

Při vaření můžete dokonce přes lednici vyřídit hovor, stačí se jen přes Bluetooth propojit s telefonem. A komunikace funguje i obráceně. Na lednici můžete zrcadlit přehrávání televize z obývacího pokoje přes funkci Smart View, příp. zrcadlit a na dálku ovládat smartphony řady Galaxy. 

Ať se nacházíte kdekoliv, můžete si přes vzdálený přístup telefonu snadno vizuálně prohlédnout obsah lednice a dokoupit jen to, co skutečně potřebujete. 

Volně stojící kombinovaná chladnička Samsung Family Hub má fyzické rozměry 178 × 91,2 × 71,6 cm, pod hmotnost 127 kg se podepsala zejména použitá nerezová ocel. Za levými dveřmi je připraven mrazák s čistým objemem 210 litrů a za pravými dveřmi najdete chladničku o objemu 383 litrů.

Police jsou vyrobeny z tvrzeného skla, osvětlení obstarávají LED diody. O samotné chlazení se stará technologie Twin Cooling Plus, která optimalizuje teplotu a úroveň vlhkosti v mrazničce a chladničce pomocí nezávislého chlazení a zabraňuje tak mísení vůní různých druhů jídla.

Systém Metal Cooling navíc do přední a zadní části konstrukce přidává kovové pláty, které zabraňují úniku chladného vzduchu při otevírání dveří, a tím pádem minimalizují tepelné ztráty. I díky tomu chladnička Samsung Family Hub spadá do třídy energetické účinnosti A++. Chladnička Family Hub bude na našem trhu v prodeji, a to za 79 990 Kč.

Mohlo by vás zajímat

Reklama